Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Şimdi Onlar Düşünsün… Ispartasporun Çift Kale Maçında Kemik Sesleri Geldi

Şimdi Onlar Düşünsün… Ispartasporun Çift Kale Maçında Kemik Sesleri Geldi

SPOR 13.09.2023 16:57:00 0
Şimdi Onlar Düşünsün…  Ispartasporun Çift Kale  Maçında Kemik Sesleri Geldi

TFF 2. Lig kırmızı gurupta 6 puanla, ligin 4. Sırasında bulunan Isparta 32 spor hafta sonunda İstanbul’da oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarına başladı. 

Salı günü saat 16.30’da, SDÜ stadında haftanın ilk idmanına teknik direktör Hakan Hayati Karaca nezaretinde başlayan pembe-yeşilliler, 2 takım halinde yarım sahada yaptıkları maçta kemik sesleri geldi. Kıran kırana geçen maçta her iki takım futbolcuları attığı birbirinden güzel gollerle hem teknik heyet hem de futbolcular birbirlerini alkışlarken “ Bu gollerin, darısı Sarıyer’lilerin başına” dediler. Cumartesi günü saat 16.30’da İstanbul Maltepe Hasan Polat stadındaki maç gündüz oynanacağı için idman saatlerinin gündüz saatlerine göre planlama yapıldığı belirtildi.

İdmanda sakatlığı bulunan Yiğithan Güveli yer almazken, Samet Karakoç ise maskeyle çalışmalarına devam etti. Hafif sakatlığı olan Halil Duman ise 2 saat süren idmanın tamamında yer aldı. Haftanın ilk idmanını baştan sona izleyen Isparta 32 spor Genel kaptanı Ender Kızıltan :”Gençlerimiz Sarıyer maçının önemini biliyor. Hırsla çalışıyorlar. 

Ligde geldikleri yerin tesadüf olmadığını cumartesi günü Sarıyer maçında da göstereceklerine inanıyorum. Teknik ekibimiz nezaretinde hafta içi çok disiplinli ve çok iyi çalışıp, hazırlıklarını bitirecekler. İnşaallah cumartesi günü de maçı kazanacaklarına olan inancım tamdır. Onların Umut Bulut-Tarık Çamdal-Mert Uygar Zeybek’leri varsa, bizimde güvendiğimiz gençler topluluğumuz var” dedi. Kesin olmamakla birlikte Isparta 32 spor kafilesi İstanbul deplasmanı için, otobüsle önce Antalya’ya oradan da uçakla İstanbul’a gidecekler. Öte yandan futbolcumuz Yiğithan Güveli’nin tedavisi sürüyor. Hafta sonu oynanacak Sarıyer maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanıyor. 

KADROMUZDA 30 FUTBOLCU VAR

Isparta 32 sporun futbolcu kadrosunda 30 isim yer aldı. Son olarak Cem Özdemir-Furkan Uludaş ve kaleci Batuhan Enes Yıldızdağı’nın dahil olmasıyla 30 kişilik bir kadroya sahip olduğu ve tüm mevkilere gerekli takviyenin yapıldığı belirtiliyor. Teknik heyetin raporu doğrultusunda ve bütçe imkanlarına göre 2 transferin daha yapılma ihtimali olduğu bildiriliyor. 

32 GENLİK’İN OTOBÜS İSTEĞİ VAR

Isparta 32 sporun cumartesi günkü Sarıyer deplasmanı için 32 Gençlik Ve Taraftarlarımız, 9 Saat 45 dakikalık DEPLASMANI göze alarak otobüs istiyorlar. Takımımızın deplasmanda yalnız bırakmak istemeyen taraftarlarımızın bu isteği değerlendiriliyor. 580 kilometrelik Sarıyer deplasmanı özel otoyla 7 saat 59 dakika, uçakla 1 saat 16 (Isparta-İstanbul) dakika sürüyor.

Haber: Sedat Cican

 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °