Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

SGK Maaş Bağlama Servisi 7/24 Çalışıyor

SGK Maaş Bağlama Servisi 7/24 Çalışıyor

ISPARTA 23.03.2023 17:50:00 0
SGK Maaş Bağlama  Servisi 7/24 Çalışıyor

Isparta SGK İl Müdürlüğü, EYT’li vatandaşların başvuruları bir taraftan sürerken, bir taraftan da maaş bağlama işlemleri için gece – gündüz demeden çalışıyor. SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz; “Vatandaşlara bir an önce maaş bağlayabilmek için Tahsis Servisindeki personel sayımızı artırdık ve akşam geç saatlere kadar mesai yapıyorlar” dedi. 

AMAÇ EYT BAŞVURULARINI

BİR AN ÖNCE SONUÇLANDIRMAK 

Kamuoyunda Emeklilikte Yaşa Takılanlar olarak bilinen ve milyonlarca vatandaşın beklediği EYT yasası bilindiği gibi Mart ayının başında Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmişti. Bu konuda başvuruları 3 Mart 2023 Cuma gününden itibaren gerek e – devlet üzerinden gerekse bizzat Müdürlüğe gelerek müracaatını yapan vatandaşların başvurularını alan Isparta SGK İl Müdürlüğü, başvuruların ardından dilekçeleri bir an önce sonuçlandırabilmek için gece – gündüz demeden çalışıyor. 

KARAGÖZ, “ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI PERSONELİME TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

 Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Isparta İl Müdürü Hüseyin Karagöz vatandaşlara bir an önce maaş bağlayabilmek için Tahsis Servisindeki personel sayısını artırdıklarını ve akşam geç saatlere kadar mesai yaptıklarını belirterek, “Bununla da yetinmeyip, Tahsis Servisindeki arkadaşlar evlerinde bile sisteme maaş bağlama işini sürdürmektedirler. Ben, böylesine yoğun bir çalışma ve çaba içinde bulunan başta Tahsis Servisindeki mesai arkadaşlarım olmak üzere tüm kurum çalışanlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 

“BAŞVURULARINIZI E – DEVLET 

ÜZERİNDEN DE YAPABİLİRSİNİZ” 

İl Müdürü Hüseyin Karagöz vatandaşlara, il müdürlüğüne yapacakları başvuruda yoğunluk yaşanmaması ve kendilerinin de kuyrukta bekleyip zaman kaybetmemeleri adına başvurularını e – devlet üzerinden yapmaları konusunda daha önce yaptığı çağrı ve uyarıyı yineleyerek sözlerini tamamladı. 

 


Anahtar Kelimeler: Bağlama Servisi / Çalışıyor
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °