Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz’den Büyük Jest; Isparta’da İlk Maaş Yunus ÖZLER’e Bağlandı

SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz’den Büyük Jest; Isparta’da İlk Maaş Yunus ÖZLER’e Bağlandı

ISPARTA 3.03.2023 19:36:00 0
SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz’den Büyük Jest;  Isparta’da İlk Maaş  Yunus ÖZLER’e Bağlandı

Kamuoyunda Emeklilikte Yaşa Takılanlar olarak bilinen milyonlarca vatandaşın beklediği EYT yasası geçtiğimiz Çarşamba günü Meclis'ten geçti ve Resmi Gazetenin bugünkü sayısında da yayınlanarak yasalaştı. Bunun üzerine emeklilik için başvurular da başladı. SGK Isparta İl Müdürü Hüseyin Karagöz, yıllardır emekli olmayı bekleyen Medya32 İmtiyaz Sahibi Yunus Özler’in başvurusu sonrası tüm emeklilik işlemlerini kısa sürede tamamlayarak ve kendisini bizzat bürosunda ziyaret ederek ‘Emeklilik Maaş Tahsis Belgesini’ takdim etti. 

Bilindiği gibi, Yasa sonrası ana gündem maddesi, 'EYT Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanır' sorusuydu. EYT düzenlemesi Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu. Erdoğan'ın imzasıyla yasa Resmi Gazete'de yayınlandı. Yasalaşma süreci sonrası kadın ve erkek için EYT şartları da netleşti ve başvurular da yasanın Resmi Gazetede yayınlandığı gün olan 3 Mart 2023 yani bugün itibariyle gerek e – devlet üzerinden gerekse bizzat SGK İl Müdürlüklerine müracaat edilerek yapılabiliyor. 

SGK İL MÜDÜRÜ HÜSEYİN KARAGÖZ’DEN 

YUNUS ÖZLER’E BÜYÜK JEST VE SÜRPRİZ 

Emeklilik için başvuruların başlaması üzerine SGK Isparta İl Müdürü Hüseyin Karagöz, Isparta’da yıllardır emekli olmayı bekleyen Medya32 İmtiyaz Sahibi Yunus Özler’in başvurusu ile kendisinin tüm emeklilik işlemlerini kısa sürede tamamlayarak kendisini bizzat bürosunda ziyaret ederek adına düzenlenen ‘Emeklilik Maaş Tahsis Belgesini’ kendisine takdim ederek, emekliliğinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu. İl Müdürü Karagöz’ün yaptığı bu sürpriz ve jest Yunus Özler’i duygulandırdı. 

YUNUS ÖZLER’DEN İL MÜDÜRÜ 

HÜSEYİN KARAGÖZ’E TEŞEKKÜR 

Medya32 İmtiyaz Sahibi Yunus Özler ise, kendisine yapılan bu büyük jest ve sürpriz karşısında büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek; “Başvuruların başlamasıyla birlikte ben de başvurumu yaptım. SGK İl Müdürümüz Sayın Hüseyin Karagöz, benim emeklilikle ilgili tüm işlemlerimi çok kısa bir sürede tamamlayarak ‘Emeklilik Maaşı Tahsis Belgesi’ni düzenleyerek, bizzat ziyaretime gelip şahsıma takdim etti. Sayın Müdürümüzün bu jesti benim için büyük bir sürpriz oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.  


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °