Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

SGK Personeli Covid – 19 Testinden Geçti; 104 Test 3 Pozitif

SGK Personeli Covid – 19 Testinden Geçti; 104 Test 3 Pozitif

ISPARTA 24.12.2020 08:07:00 0
SGK Personeli Covid – 19 Testinden Geçti; 
104 Test
3 Pozitif
SGK Isparta İl Müdürlüğü personeli Covid – 19 Testinden geçti. İl Müdürü Hüseyin Karagöz; “Müdürlüğümüz çalışanlarına Covid – 19'a karşı topluca test yaptırarak tedbirlerimizi aldık. Ayrıca, dezenfektan yaparak da önlemlerimizi artırdık. Toplu test yapımında bizlere destek olan İl Sağlık Müdürümüz ve Toplum Sağlığı Müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.
 
KARAGÖZ; “PERSONELİMİZİ
COVİD – 19 TESTİNDEN GEÇİRDİK”
Tüm personeli kapsayan test çerçevesinde kurumda görev yapan 104 personelin testten geçtiğini ve 3 kişide Covid – 19 testinin pozitif çıktığını ifade eden İl Müdürü Karagöz, o personellerin de karantinaya alındığını söyledi. İl Müdürü Karagöz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi geçen yıl Çin'de başlayıp daha sonra Türkiye ve tüm dünyaya yayılan Koronavirüsü tüm insanları tehdit etmeye devam etmektedir. Ben, tüm vatandaşlarımızı açıklanan tedbirlere uymaya davet ediyorum. Lütfen kurallara uyalım. Bu acının tarifi yok. Virüs nedeniyle birçok sevdiğimizin cenazesine bile ne yazık ki katılamıyoruz. Allah’ın izniyle bu hastalığı kısa sürede bunu atlatacağımızı düşünüyorum.

“İNSANLARLA YOĞUN DİYALOG
İÇİNDE OLAN BİR KURUMUZ”
Kurumumuz, yaptığımız işin gereği olarak insanlarla en fazla diyalog içinde olan bir kurum olmasından dolayı bizim personelimiz de risk grubunda bulunan mesleklerden birisi konumunda. Hem biz kendimizi tehlikeye atmayalım hem de karşımızdakileri tehlikeye atmayalım diye böyle bir organizasyona başvurduk ve Sağlık İl Müdürlüğümüzün işbirliği ile personelimizi Covid – 19 testinden geçirdik” dedi.

“MASKE – MESAFE – TEMİZLİĞE
ÇOK DİKKAT EDELİM”
Sosyal Güvenlik Kururum (SGK) İl Müdürü Hüseyin Karagöz, konuşmasının sonunda bir kez daha vatandaşlara tedbirlere uyulması konusunda tavsiyede bulunarak; “Bu işin şakası yok. Sayın Cumhurbaşkanımızın da her defasında söylediği gibi, vatandaşlarımız maske ve sosyal mesafeye dikkat ederlerse Türkiye'de genelinde bu mücadelede başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.
 
 
 

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °