Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Sevilen Başkan Genel Merkez Yöneticisi Olma Yolunda; Vedat Şenol PM Üyesi Adayı oldu

Sevilen Başkan Genel Merkez Yöneticisi Olma Yolunda; Vedat Şenol PM Üyesi Adayı oldu

ISPARTA 14.07.2020 06:11:00 0
Sevilen Başkan Genel Merkez Yöneticisi Olma Yolunda; 
Vedat Şenol 
PM Üyesi 
Adayı oldu
CHP Isparta eski İl Bakanı ve il örgütünde sevilen isimlerden olan Vedat Şenol, partisinin 25 – 26 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan 37. Kurultayında Parti Meclisi (PM) Üyesi adayı olduğunu açıkladı.
 
Bilindiği gibi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nde normal şartlarda ilerleyen kongre süreci çerçevesinde partinin 37. Kurultayı 28 – 29 Mart’ta yapılacatı. Ancak, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de meydana gelen Koronavirüs pandemisi nedeniyle tüm partilerde olduğu gibi CHP’de de kongre sürecinde ertelemeler meydana geldi ve bu doğrultuda, 28 – 29 Mart’ta yapılması gereken Kurultay 25 – 26 Temmuz 2020 tarihine ertelendi.
KURULTAY’DA HANGİ
ORGANLARIN SEÇİMİ YAPILACAK
Söz konusu kurultayda; delegeler 25 sandıkta, 60 Parti Meclisi (PM) üyesi ile 15 kişiden oluşan Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyelerini ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından aday gösterilen 12 kişiden Bilim Yönetim ve Kültür Platformu'nun (BYKP) 8 üyesini belirlemek için oy kullanacak.
CHP ISPARTA ESKİ İL BAŞKANI
VEDAT ŞENOL PM’YE ADAY
Öte yandan; CHP Isparta eski İl Bakanı ve il örgütünde sevilen isimlerden olan Vedat Şenol da, partisinin 25 – 26 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan 37. Kurultayında Parti Meclisi (PM) Üyesi adayı olduğunu açıkladı.
ŞENOL; “PARTİME EN İYİ ŞEKİLDE
HİZMETE DEVAM ETMEK İSTİYORUM”
Yıllarca partiye İl Başkanı olarak hizmet verdikten sonra şimdi de Genel Merkez Yöneticisi olarak hizmete devam etmek istediğini ifade eden Vedat Şenol; “Gerek partililerimizin gerekse tüm kamuoyunun bildiği gibi Cumhuriyet Halk Partimizin 37. Büyük Kurultayı 25 – 26 Temmuz’da gerçekleştirecek. 25 Temmuz’da genel başkanımızı seçeceğiz. 26 Temmuzda ise Cumhuriyet Halk Partisi yönetecek 60 kişilik Parti Meclisi (PM) üyelerinin seçimi yapılacaktır.
“KURULTAYIMIZ
ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN”
Tabiki, Genel başkanlık seçimi kadar parti meclisinin seçimi de önemli. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi aynı zamanda bir kadro partisi bir program partisidir. Bu anlamda Parti Meclisi üyelerinde de üretken, çalışkan, başarılı parti üyelerimiz belirlenecek. Tüm il örgütleri gibi Isparta olarak bizim de parti meclisine girmek için aday olmamız ve çalışmalarda bulunması son derece doğaldır. Bu doğrultuda, Isparta’dan Vedat Şenol olarak Parti Meclisi üyeliğine adayım. Ben, kurultayımızın hem partimize hem de Türkiye’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °