Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Senirce Köyünün Talepleri Yerine Getirildi

Senirce Köyünün Talepleri Yerine Getirildi

ISPARTA 3.12.2023 13:22:00 0
Senirce Köyünün  Talepleri Yerine Getirildi

Isparta Belediyesi tarafından talep doğrultusunda Senirce köyünde düğün salonuna asma tavan yapılırken, Senirce Göltaş İlkokulu ve Ortaokulu’nun bahçesindeki çeşme yenilendi, spor alanının düzenlenmesi için destek verildi. 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ilçe, köy ve beldelerden gelen talepleri geri çevirmeden karşılamaya devam ediyor. Senirce köyünde bulunan düğün salonuna asma tavan yapılması, Senirce Göltaş İlkokulu ve Ortaokulu’nun bahçesindeki çeşmenin yenilenmesi ve oyun sahasının düzenlenmesiyle ilgili talep Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatıyla karşılandı. 

Isparta Belediyesi tarafından tavan kısmı açık olan düğün salonuna asma tavan yapıldı. Senirce Göltaş İlkokulu ve Ortaokulu’nun bahçesinde bulunan ve kötü durumda olan çeşme de farklı bir noktaya alınarak yenilendi. Ayrıca okul alanı içerisindeki oyun sahasının basketbol potalarının yerleştirilmesi noktasında Isparta Belediyesi tarafından ekipman ve personel desteği sağlandı. Senirce Göltaş İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri çeşmenin yenilenmesinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler. Öğrenciler, “Çeşmemiz eskiydi Belediye Başkanımız yeniledi, çok güzel oldu. 

Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dediler. Senirce köyü muhtarlığı azası Gürkan Adat, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talepleriyle ilgilendiğini belirterek, “Başkanımız çeşmenin yenilenmesi, düğün salonun tavanının yapılması ve okul bahçesindeki oyun alanıyla ilgili destek verdi. Başkanımız her konuda bize yardımcı oluyor, istediğimizi yapıyor. Gönen Belediyesi’ne bağlıyız maalesef çoğu işimiz görülmüyor. Bir kepçe dahi göndermediler ancak Isparta Belediye Başkanımız gönderdi. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu. 

Senirce Köyü Muhtarı Murat Yeşiltepe, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den köyde bulunan okulun çeşmesinin yenilenmesini, bahçedeki oyun alanının düzenlenmesini ve düğün salonu için asma tavan yapılmasını talep ettiklerini, bu taleplerinin de yerine getirildiğini söyledi. Yeşiltepe, “Isparta Belediyemiz sayesinde okulumuzun çeşmesi yenilendi. Oyun sahasının yerlerini kazdırdık, beton atılırken araç ve personel gönderdiler. Düğün salonumuzun asma tavanı yoktu. Demir iskelesi vardı, oraya asma tavan yapıldı. Başkanımıza teşekkür ediyoruz, bize yardımcı oluyorlar” dedi.

 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °