Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Sendika yöneticileri gün sayıyor: Diyanet – Sen Modern Merkezine Kavuşuyor

Sendika yöneticileri gün sayıyor: Diyanet – Sen Modern Merkezine Kavuşuyor

ISPARTA 24.10.2019 10:55:00 0
Sendika yöneticileri gün sayıyor: 
Diyanet – Sen 
Modern 
Merkezine
Kavuşuyor
Kısa adı Diyanet – Sen olan Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası Isparta Şubesi'nin yeni ve modern merkezi Cumartesi günü Genel Başkan Mehmet Bayraktutar’ın da katılımıyla hizmete açılacak.
 
Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet – Sen) Isparta’da modern bir mekana kavuşuyor. Sendikanın yeni Isparta Şube Başkanlığı Merkezi Cumartesi günü yapılacak görkemli törenle açılacak.
AKÇİL; “NİHAYET ŞUBEMİZE
AİT BİR MEKANIMIZ OLACAK”
Bu zamana kadar çeşitli yerlerde zor şartlar altında görev yaptıklarını ve modern bir merkeze kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Osman Akçil, Cumartesi günü tüm Isparta halkını açılışa beklediklerini söyledi. Başkan Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Üyelerimizin katkılarını gerektiği zaman ve doğru yerde, doğru biçimde kullanarak sendikamıza modern bir merkez kazandırdık. Cumartesi gününden itibaren bu yeni yerimizde üyelerimize hizmet vermeye başlayacağız.
“ÜYELERİMİZ EN
İYİSİNE LAYIKTIR”
Sendikamız üyesi Diyanet ve Vakıf görevlilerimiz her şeyin en iyisine layıktır. Bilindiği gibi yıllarca elverişsiz binalarda hizmet vermeye çalışıyorduk. Artık yeni ve modern bir merkeze sahip olmalarının çok önemli olduğunu düşünüyorum.
“SENDİKAMIZA VE ISPARTA’MIZA
HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Bu doğrultuda; Cumhuriyet Caddesi İmamzade İşhanı Kat: 3’deki yeni ve modern Şube Merkezimizin açılışı 26 Ekim 2019 Cumartesi günü saat 14.00’te Diyanet – Sen Genel Başkanımız sayın Mehmet Bayraktutar’ın da katılımlarıyla gerçekleştirilecektir. Şimdiden, üyelerimize, sendikamıza ve Isparta’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanlığı Yeni ve modern hizmet merkezinde bir toplantı salonu, bir makam odası ve 3 ayrı çalışma odası bulunuyor.  
 

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °