Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Selçuk’tan eski başkanlara plaket

Selçuk’tan eski başkanlara plaket

ISPARTA 27.09.2018 07:04:00 0
Selçuk’tan eski başkanlara plaket
Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, kendisinden önce Oda başkanlığı yapan Bilal Demir, Mehmet Çakır, Ahmet Ünal Kökmen ve Bayram Kutlu’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Selçuk, “Böyle bir buluşmayı yaklaşık 3 yıldır düşünüyordum. Hepinize saygımız ve sevgimiz sonsuz” dedi.
 
Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, eski başkanları unutmayarak, güzel bir olaya imza attı.  Selçuk, 1976 yılından bu yana Oda başkanlığı yapan Bilal Demir, Mehmet Çakır, Ahmet Ünal Kökmen ve Bayram Kutlu’ya hizmetlerinden dolayı plaket verdi.
Plaket töreninde konuşan Selçuk, “Böyle bir buluşmayı yaklaşık 3 yıldır düşünüyordum. Bugüne nasip oldu. Hepinize saygımız ve sevgimiz sonsuz. Kapımız sizlere sonuna kadar açık” dedi.
ODA BİNASI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
Eski başkanlara tek tek teşekkür eden Selçuk, Bayram Kutlu’ya Oda binasından dolayı ayrıca teşekkür etti. Selçuk, “Bize böyle bir oda binası kazandırdığınız için şahsınızda yönetiminize ve meclisinize teşekkür ederim. Halı Sarayı’nda kötü şartlarda hizmet veriyorduk. Burası odamız için çok iyi oldu” dedi.
Eski başkanlar da Selçuk’a kendilerini unutmadığı için teşekkür ettiler.
 

Anahtar Kelimeler:
Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °