Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Şehitlerimiz İçin Hem Yürüdüler Hem Mevlid – İ Şerif Okudular

Şehitlerimiz İçin Hem Yürüdüler Hem Mevlid – İ Şerif Okudular

ISPARTA 29.12.2023 12:49:00 0
Şehitlerimiz İçin Hem Yürüdüler  Hem Mevlid – İ Şerif Okudular

Isparta halkı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi tarafından düzenlenen ‘Şehitlerimize Saygı Teröre Lanet Yürüyüşü’ne büyük ilgi gösterdi. 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi tarafından düzenlenen Şehitlerimize saygı teröre lanet yürüyüşü oldukça kalabalık bir katılım ile gerçekleşti.

YÜRÜYEREK VE SLOGANLARLA 

TERÖRÜ LANETLEDİLER…

Dün saat 14.00'de belediye önünden başlayan yürüyüşe şehit aileleri, gaziler, protokol üyeleri, engelli vatandaşlar ve çok sayıda halk katıldı. "Şehitler ölmez vatan bölünmez, Mecliste terörist istemiyoruz, ne mutlu Türküm diyene" sloganları ve dev Türk Bayrağı ile Mimar Sinan Camii önüne kadar yürüyen kalabalık burada düzenlenen törene katıldı.

BAŞKAN SAVCI; 'BU VATANI ASLA 

PARÇALATMAYACAĞIZ, BÖLDÜRTMEYECEĞİZ”

Mimar Sinan Cami önünde bir konuşma yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ali Savcı konuşmasında, vatan için gözünü kırpmadan canını feda eden şehitlerimizi saygıyla andıklarını belirterek, 'Bu vatanı asla parçalatmayacağız, böldürtmeyeceğiz. Kahraman Türk askeri buna asla müsaade etmeyecektir. Sizlerden ricam bir şehit haberi duyduğunuzda gözlerinizi 5 saniye kapatıp bu ben olabilirdim, kardeşim, eşim, babam olabilirdi diye düşünmeniz ve bu yönde hareket etmenizdir” dedi. 

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA EDİLDİ 

Konuşmanın ardından tüm şehitler için dua edildikten sonra program sona erdi.

TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ ISPARTA ŞUBESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ‘ŞEHİTLERİMİZE SAYGI TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ’NDEN GÖRÜNTÜLER; 

 

 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °