Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Şehit Ramazan Yiğit İmam Hatip Ortaokulu; BOŞALTILDI

Şehit Ramazan Yiğit İmam Hatip Ortaokulu; BOŞALTILDI

ISPARTA 4.03.2023 12:06:00 0
Şehit Ramazan Yiğit İmam Hatip Ortaokulu;  BOŞALTILDI

Isparta’da 6 Mart Caddesinde bulunan Şehit Ramazan Yiğit İmam Hatip Ortaokulu, depreme dayanıksız raporu olması nedeniyle boşaltılarak eğitim ve öğretime son verildi.

BAŞKA BİR OKULDA

DEVAM EDECEKLER

Isparta'da bir okul depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılırken, eğitim öğretim gören öğrencileri başka okula nakledildi. Yüzyılın felaketi Kahramanmaraş depremi sonrası ülkede tedbirler en üst düzeye çıkartıldı. Isparta'da da deprem tedbirleri alınmaya başladı. Bu kapsamda Şehit Ramazan Yiğit İmam Hatip Ortaokulunda depreme dayanıksız raporundan kaynaklı eğitim ve öğretime son verildi. Öğrencilerin mağdur olmaması için geçici süre ile, eski adı Gölcük Dershanesi olan, Fetö olaylarından ardından devletin el koyduğu ve sonra ismini Şehit Polis Mehmet Karacatilki Bilim ve Sanat Merkezi olarak değiştirdiği okula acil taşınma gerçekleşti.

OKUL MÜDÜRÜ AVCU; “ACİLEN 

TAŞINMA MECBURİYETİ HASIL OLDU” 

Şehit Polis Mehmet Karacatilki Bilim ve Sanat Merkezine geçişlerinin acil durum olduğunu bildiren Şehit Ramazan Yiğit İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Osman Avcu, konuyla ilgili velilere bilgilendirme mesajı yolladı.

Avcu mesajında şu ifadelere yer verdi: ''Sayın velilerimiz ve sevgili öğrenciler. Okulumuz Şehit Ramazan Yiğit İmam Hatip Ortaokulu'nun depreme dayanıklılık testleri olumsuz sonuçlanmış olup "ACİLEN" taşınma mecburiyeti oluşmuştur. Okulumuzun Şehit Polis Mehmet Karacatilki Bilim ve Sanat Merkezine ( BİLSEM) taşınmasına karar verilmiştir. 06.03.2023 tarihinden itibaren Eğitim ve Öğretime geçici bir süre orada devam edilecektir. Ülkemiz ve milletimiz için zor geçen bu günleri hep birlikte aşacağız. Anlayışınız için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız” ifadelerini kullandı. 

 

 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °