Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Şehit Mehmet Ünal İlkokulu Yenilikçi Öğrenme Ortamları İle Yeni Hizmet Binasında; Eğitim – Öğretim Yılına Hazır

Şehit Mehmet Ünal İlkokulu Yenilikçi Öğrenme Ortamları İle Yeni Hizmet Binasında; Eğitim – Öğretim Yılına Hazır

ISPARTA 19.08.2023 15:56:00 0
Şehit Mehmet Ünal İlkokulu Yenilikçi Öğrenme Ortamları İle Yeni Hizmet Binasında;  Eğitim – Öğretim Yılına Hazır

Şehit Mehmet Ünal İlkokulu yenilikçi öğrenme ortamları ile yeni hizmet binasında 2023 – 2024 Eğitim – Öğretim yılına hazır durumda. 

Yaptığı yenilikçi çalışmalarıyla son zamanlarda sıkça söz ettiren Gülistan Mahallesinde yer alan Şehit Mehmet Ünal İlkokulu 2023 – 2024 Eğitim-Öğretim Yılından itibaren öğrencilerimizin yeteneklerini keşfedici 21. Yüzyıl metadolojisine uyumlu yenilikçi öğrenme ortamlarıyla hizmete başlıyor. 

"İYİ BİR GELECEK İÇİN BURDAYIZ"

"İyi bir gelecek için burdayız" mottosuyla yola çıkan eğitim yolculuğunda öğrencilerin sosyal, akademik, bilişsel, duygusal, kültürel, değerler eğitimi alanlarında donanımlı, üretken, ahlaklı, sorunlara çözüm üreten, girişimci, öğrenmeyi seven, milli ve manevi değerlerine bağlı olan mutlu bireyler yetiştirmenin temel misyonu olduğunu ifade eden Şehit Mehmet Ünal İlkokulu,  Yarınlarımızın teminatı olan yavrularımızı hedeflenen misyon doğrultusunda yetiştiren nitelikli öğretmen ve yönetim kadromuzla akademik başarının yanında tasarım-beceri temelli çalışmalar ile sosyal faaliyetler kapsamında yapacağı çalışmalarla İYİ BİR GELECEK İÇİN BURDAYIZ." diyerek yeni eğitim öğretim yılına hazır. 21. Yüzyıl dünyasına uygun tasarım Kütüphanesi, Akıl ve Zeka Oyunları ile Görsel Sanatlar Atölyeleri ile öğrencilerini akademik başarının yanında bilişsel, duygusal, sanatsal ve Kültürel alanlarda nitelikli öğrenciler yetiştirerek hayata hazırlamak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. 

 

 

 

 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °