Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Şehit Uzman Çavuş son yolculuğuna uğurlandı: Isparta Şehidini Bağrına Bastı

Şehit Uzman Çavuş son yolculuğuna uğurlandı: Isparta Şehidini Bağrına Bastı

ISPARTA 27.09.2019 13:41:00 0
Şehit Uzman Çavuş son yolculuğuna uğurlandı: 
Isparta Şehidini Bağrına Bastı
Hakkari’de geçtiğimiz gün bölücü terör örgütleri ile girilen çatışmada yaralanan ve GATA’da tedavi altında iken dün şehit olan Ispartalı Uzman Çavuş Muhammet Ceylan memleketi Ş. Karaağaç ilçesinin Salur Köyünde toprağa verildi.  
 
Hakkari’de geçtiğimiz gün bölücü terör örgütleri ile girilen çatışmada Ispartalı Uzman Çavuş Muhammet Ceylan ağır yaralanmıştı. Ankara GATA’ya sevk edilen ve 2 gündür tedavi gören Uzman Çavuş Ceylan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.
 
Şehit Uzman Çavuş Muhammet Ceylan’ın cenazesi, Ankara’daki törenin ardından dün akşam memleketi Isparta'ya getirildi. Şehit Uzman Çavuş için bugün Şarkikarağaç İlçesi Salur Köyünde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, şehidin ailesi, Vali Vekili, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Askeri ve mülki erkan, şehidin yakınları, meslektaşları ve siyasi parti temsilcileri katıldı.  
KÖY KABRİSTANLIĞINDA
TOPRAĞA VERİLDİ
Şehit Ceylan’ın cenazesi, Köy camiinde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazı ardından, mesai arkadaşlarının omzunda Köy Mezarlığı'na kadar taşınarak toprağa verildi.
 

Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °