Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulunun; Tek Ses Çok Nefes eTwinnig Projesi Final Programı Yapıldı

Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulunun; Tek Ses Çok Nefes eTwinnig Projesi Final Programı Yapıldı

ISPARTA 2.06.2021 10:54:00 0
Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulunun; 
Tek Ses Çok Nefes 
eTwinnig Projesi Final 
Programı Yapıldı
Isparta’nın eğitimde söz sahibi okullarından biri olan Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulunun Tek Ses Çok Nefes adlı eTwinning “İletişimin Gücü ”Yaygınlaştırma ve Final Etkinliği büyük ses getirdi.
 
Dilimizin doğru kullanımına, doğru seslendirilmesine dikkat çekmek ve standart Türkçenin kullanılmasının iletişim üzerindeki olumlu etkilerine vurgu yapmayı hedefleyen proje ekibi, “İletişimin Gücü” temasıyla yeni bir etkinlikle farkındalık oluşturmuştur. 29 Mayıs 2021 Cumartesi akşamı düzenlenen etkinliğe proje ortağı okullarının yönetici, öğretmen ve öğrencilerinin yanı sıra farklı okullardan öğretmen ve öğrenciler de katılım sağlayarak Türkçemiz için tek nefes oldular.
 
Proje mimarlarından olan okulumuz Türkçe Öğretmeni Yasemin KURT DUMAN’ın da içlerinde bulunduğu Türkçe sevdalısı yedi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan eTwinning proje ekibi, yaptıkları faaliyette katılımcıların gönül tellerine dokunan sunumlarıyla izleyicilerin beğenisini kazandılar.
 
Programa konuk olarak katılan TRT baş spikeri Şener METE katılımcılara Türkçenin doğru kullanımı ve telaffuz konularında bilgiler aktararak 42 yıllık televizyonculuk deneyimlerini paylaştı. Sunuculuğunu Derya YILMAZ’ın yaptığı programda Türkçe öğretmenleri Şeyma SÜMER, Yasemin ÖZER ÖZDEMİR, Yeliz YAPRAK, Ümit YILMAZ Türkçenin doğru kullanımının iletişim üzerindeki etkileri ile ilgili konuşmaları ile programa renk kattılar.
 
Okulumuz Türkçe öğretmeni Yasemin KURT DUMAN ‘Sağlıklı İletişimde Kelimelerin Gücü’ konusunda paylaşımda bulundu. Programın sonunda proje boyunca öğrencilerin yapmış olduğu etkinliklerden oluşturulan sanal sergi katılımcıların beğenisine sunuldu. Projede görev alan öğrencilere katılım belgelerinin çevrim içi ortamda sunulmasıyla program sona ermiştir.

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °