Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu’nda; Geri Dönüşüm Seferberliği Başladı…

Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu’nda; Geri Dönüşüm Seferberliği Başladı…

ISPARTA 21.04.2022 10:22:00 0
Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu’nda; 
Geri Dönüşüm 
Seferberliği 
Başladı…
Ülkemizin gül kokulu ili, gülleri ve lavantaları ile tanınan Isparta ilimizin güzide okullarından biri olan Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu’nda yürütülen, okulun Fen Bilimleri dersi öğretmeni Yasemin Gürsoy’un koordinatörlüğünü üstlendiği Ulusal Destek Servisi tarafından kabul edilen projenin her etkinliğinde farklı bir tür atık geri dönüşümü gerçekleştirildi.
 
Çalışmalarında plastik, kağıt geri dönüşümleri farklı formlarda tamamlandı. Tekstil ürünlerinin geri dönüşümü ise yardım kampanyası şeklinde düzenlendi. Okul idaresi ve öğretmenlerinin de proje ekibine destekleri ile sürdürülen etkinlikte evlerimizde kullanılmayan ikinci el tekstil ürünleri yeni sahipleri ile buluşturulmak üzere Isparta’nın yerel yardım kuruluşlarından olan İyilikte Yarışanlar Derneği (Isparta İyilikder) ‘e ulaştırıldı.
 
Dernek temsilcileri Isparta adına yaptıkları güzel çalışmaları proje ekibi öğretmen ve öğrencilerimize anlatarak, bilgilendirdi. Derneğin bulunması ve irtibata geçilmesi konusunda ekibimize tam destekte bulunan değerli Okul Müdürümüz Sayın Mehmet İslamoğlu’na projemize katkılarından ve kampanyamız çerçevesinde tekstil ürünlerinin toplanmasında iş birliği içinde olan tüm okul öğretmenlerimize teşekkür ederiz” dedi.
 
Proje ekibinin yaptığı çalışmaları anlatan sunumu linki tıklayarak izleyebilirsiniz.
https://youtu.be/7uxmWZdLNxc
https://youtu.be/SSmEtXtdUDA

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °