Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Şehit Gökhan Üçler Parkı Ve Meydanında; Baskılı Beton Dökümü Yapılıyor

Şehit Gökhan Üçler Parkı Ve Meydanında; Baskılı Beton Dökümü Yapılıyor

ISPARTA 28.10.2022 10:38:00 0
Şehit Gökhan Üçler Parkı Ve Meydanında; 
Baskılı 
Beton Dökümü 
Yapılıyor
Isparta Belediyesinin, Anadolu Mahallesinde sosyal tesislerin bulunduğu bölgedeki Şehit Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Üçler Parkı ve Meydanında yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
 
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve başlamasının ardından şehrin birçok noktasındaki meydan düzenlemeleri, park ve bahçe çalışmaları, çocuk oyun alanlarının çoğaltılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından cadde ve meydanlarda peyzaj çalışmaları, park ile çocuk oyun alanlarına yönelik düzenlemeler devam ediyor. Düzenlemelerden birisi de Anadolu Mahallesi Sosyal Tesisleri önünde bulunan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Üçler Parkı ve Meydanında yapılıyor.
 
Bugüne kadar meydanlık düzenlemeleri kapsamında Kaymakkapı Meydanı, Matbaalar Çarşısı, Gülcü Mahallesi ve Ulu Cami Çevre düzenlemeleri tamamlanırken, 7500 metrekarelik Şehit Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Üçler Parkı ve Meydanında çalışmalar sürüyor. Çalışmalar kapsamında alan zemininde baskılı beton dökümlerinde son aşamaya gelinirken, meydanın ortasında bulunan havuz ve meydanın taban döşemeleri yenileniyor.
 
Beton dökümlerinin ardından bölge de aydınlatma, peyzaj çalışmaları gerçekleştirilerek, pergole oturma grupları konacak. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Şehit Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Üçler Parkı ve Meydanı aydınlatmaları ve çevre düzenlemesiyle daha estetik bir görünüm sunacak.

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °