Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Şehir Geneli Soğuk ve Yağışlı Havanın Etkisinde; Isparta BUZ Kesecek

Şehir Geneli Soğuk ve Yağışlı Havanın Etkisinde; Isparta BUZ Kesecek

ISPARTA 28.01.2023 14:00:00 0
Şehir Geneli Soğuk ve Yağışlı Havanın Etkisinde;  Isparta BUZ Kesecek

Isparta, gecikmeli de olsa kış koşullarını yaşamaya başladı. Kent merkezi ile birlikte ilçeler yağışlı havanın etkisi altına girdi. Yüksek kesimlerde kar yağışı sürerken, hafta sonu iki ilçe karla karışık yağmur ile tanışacak. Önümüzdeki hafta ise karla karışık yağmur birçok ilçeyi etkileyecek. Hava sıcaklıkları ise eksi 5 dereceye kadar düşecek. 

Isparta, beklenen kışı yaşamaya başladı. Dün kent merkezi ve ilçelerin tamamında başlayan yağışlı hava etkisini sürdürüyor. Yağışlar yüksek kesimlerde kar, kent merkezi ve ilçe merkezlerinde ise yağmur şeklinde görülüyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Isparta merkez ve ilçelerinde hafta sona yağmur etkili olacak. Yalvaç ve Ş. Karaağaç ilçelerinde hafta sonunu karla karışık yağmurun etkisinde geçireceği tahmin edilirken, öte yandan Sütçüler, Aksu, Eğirdir  hafta sonu yağmurun etkisinde olacak, salı günü ise karla karışık yağmur beklentisi var. Yağışların yoğunlaşması ile birlikte hava sıcaklıklarında hissedilir derecelerde düşüşler bekleniyor.

 

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °