Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Seçim Çalışmalarına Devam Eden Isparta Ak Parti’den; Küçük Hacılar’da Miting Gibi Toplantı

Seçim Çalışmalarına Devam Eden Isparta Ak Parti’den; Küçük Hacılar’da Miting Gibi Toplantı

ISPARTA 7.05.2023 13:22:00 0
Seçim Çalışmalarına Devam Eden Isparta Ak Parti’den;  Küçük Hacılar’da  Miting Gibi Toplantı

Ak Parti Isparta Milletvekili Adayları seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dün akşam merkeze bağlı Küçük Hacılar Köyünde açık hava köy toplantısı yapan adayların toplantısı yoğun katılım ve coşku ile adeta mini bir mitinge dönüştü. 

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine sadece bir hafta kaldı. Bu doğrultuda; köy, belde, ilçe ve kent merkezinde adım atmadık yer bırakmayan Ak Parti adayları, Küçük Hacılar Köyünde adeta gövde gösterisi yaptı. 

KÖY TOPLANTISI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ 

Küçük Hacılar Köyü sakinleri, AK Partililer için çok özel bir karşılama yaptı. Küçük Hacılar Muhtarı Mehmet Yıldız ve köy halkı, Meşale, hava fişek, mehteran gösterileriyle AK Parti ekibini karşılayarak sevgi gösterisinde bulundular. Küçük Hacılar’da düzenlenen miting gibi toplantıya AK Parti Isparta Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Uğur Gökgöz , Milletvekili Adayları Osman Zabun, Nesrin Semiz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er, Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, ilçe ve belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN PROJE SÖZÜ 

Halkın büyük ilgi gösterdiği mitingde konuşan Küçük Hacılar Köyü Muhtarı Mehmet Yıldız, köylerinin her türlü hizmeti ve desteği aldığını söyledi. AK Parti’ye, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, milletvekillerine ve adaylarına tek tek teşekkür eden Yıldız, köylerine halı sahanın kazandırıldığını ve altyapıdan yetenekli gençlerin yetişmeye başladığını bildirdi. Arena Park Genç takımında 3 Küçük Hacılarlı gencin oynadığını ve finallere gittiğine dikkat çeken Yıldız, köyün tüm sorunların tek tek çözüldüğünü dile getirdi.

Küçük Hacılarda binlerce vatandaşa ilgilerinden dolayı AK Parti Isparta Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Uğur Gökgöz , Milletvekili Adayları Osman Zabun, Nesrin Semiz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er, teşekkür ettiler. ‘Küçük Hacılar Türkiye Yüzyılın’a hazır mesajı verildi. 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °