Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Seçim Çalışmalarına Devam Eden Isparta Ak Parti YAZISÖĞÜT Köyünde; Bizim Derdimiz Vatan Onların Derdi Soğan!

Seçim Çalışmalarına Devam Eden Isparta Ak Parti YAZISÖĞÜT Köyünde; Bizim Derdimiz Vatan Onların Derdi Soğan!

ISPARTA 9.05.2023 18:39:00 0
Seçim Çalışmalarına Devam Eden Isparta Ak Parti YAZISÖĞÜT Köyünde;   Bizim Derdimiz Vatan Onların Derdi Soğan!

HABER: Yunus ÖZLER 

Ak Parti Isparta Milletvekili Adayları seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dün akşam merkeze bağlı Yazısöğüt Köyünde toplantı yapan adayların toplantısı yoğun katılım ve coşku ile sonuçlandı. 

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine sadece beş gün kaldı. Bu doğrultuda; köy, belde, ilçe ve kent merkezinde adım atmadık yer bırakmayan Ak Parti adayları, Yazısöğüt Köyünde köylülerle buluştu. 

TOPLANTIYA

YOĞUN KATILIM 

Yazısöğüt Köyü Muhtarı Muhammet Basmacı ve köy sakinleri, Ak Partilileri toplantının yapılacağı Köy Konağı önünde karşılayarak sevgi gösterisinde bulundular. Yazısöğüt Köyündeki toplantıya Ak Parti Isparta Milletvekili Adayı Osman Zabun, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ak Parti İl Başkanı Serkan Keskin, Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er, Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, partililer ve vatandaşlar katıldı.

BAŞDEĞİRMEN; “MERKEZ KÖYLERİMİZİ 

İHMAL ETMİYORUZ” 

Yazısöğüt Köyü halkının büyük ilgi gösterdiği toplantıda ilk konuşmayı yapan Köy Muhtarı Muhammet Basmacı, köylerinin birçok konuda destek aldığını belirterek, Ak Parti heyetine hoşgeldiniz dileğinde bulundu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise konuşmasında, Yazıöğüt’ü geçtiğimiz aylarda doğalgazla tanıştırdıklarını belirterek; “Belediye olarak merkez köylerimizi ihmal etmiyoruz. Onlara da en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içindeyiz” dedi. 

ZABUNU; BİZİM DERDİMİZ 

VATAN ONLARIN DERDİ SOĞAN! 

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er ve İl Başkanı Serkan Keskin de Ak Parti iktidarı ile köylere hizmet gelmeye devam edeceğini vurguladılar. Toplantıda son konuşmayı ise Ak Parti Isparta Milletvekili Adayı Osman Zabun yaptı. Zabun da konuşmasında; “Köylerimiz bizim için çok önemlidir. Zira, köylü üretmezse şehirli sıkıntıya girer. Üretici köylülerimiz sayesinde bu millet rahat etmektedir. Bizler de Ak Parti olarak köylülerimizin hak ettiği alın terinin karşılığını en iyi şekilde vermenin gayreti içindeyiz. Fakat, bakıyoruz ki, muhalefet ise başka şeylerin derdinde. Biz milletimiz, vatanımız diyoruz. Onlar patates soğan diyor. Biz ülkenin bekası diyoruz, onlar içerdeki teröristleri bırakacağız diyorlar. İşte tüm bu olumsuzların yaşanmaması ve huzur içinde yaşamımızı sürdürmemiz için sizlerden destek bekliyoruz” dedi. 

Toplantıda söz alan köylüler ise, Ak Parti heyetinden köye halı saha yapılmasını istediler. Ayrıca, doğalgaz ve diğer hizmetler için Ak Parti ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler. 

AK PARTİ’NİN YAZISÖĞÜT KÖYÜ

TOPLANTISINDAN GÖRÜNTÜLER; 

 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °