Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Seçim Çalışmalarına Devam Eden Isparta Ak Parti SAV Kasabasında; Terörle Birlikte Hareket Edenlerin Hesabını Sorun!

Seçim Çalışmalarına Devam Eden Isparta Ak Parti SAV Kasabasında; Terörle Birlikte Hareket Edenlerin Hesabını Sorun!

ISPARTA 12.05.2023 18:04:00 0
Seçim Çalışmalarına Devam Eden Isparta Ak Parti SAV Kasabasında;  Terörle Birlikte Hareket  Edenlerin Hesabını Sorun!

Ak Parti Isparta Milletvekili Adayları seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dün akşam merkeze bağlı Sav Kasabasında toplantı yapan adayların toplantısı yoğun katılım ve coşku ile sonuçlandı. 

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine sadece iki gün kaldı. Bu doğrultuda; köy, belde, ilçe ve kent merkezinde adım atmadık yer bırakmayan Ak Parti adayları, Sav Kasabasında vatandaşlarla buluştu. 

TOPLANTIYA

YOĞUN KATILIM 

Sav Kasabası Ak Parti Temsilcisi ve köy sakinleri, Ak Partilileri toplantının yapılacağı Düğün Salonu önünde karşılayarak sevgi gösterisinde bulundular. Sav Kasabasındaki toplantıya Ak Parti Isparta Milletvekili Adayları Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, Yakup Kütük ve Nesrin Semiz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ak Parti İl Başkanı Serkan Keskin, Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er, Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, partililer ve vatandaşlar katıldı.

BAŞDEĞİRMEN; “SADECE ŞEHRİMİZE DEĞİL, MERKEZ

KASABALARIMIZA DA HİZMET GÖTÜRÜYORUZ” 

Sav Kasabası halkının büyük ilgi gösterdiği toplantıda ilk konuşmayı yapan Ak Parti Sav Kasabası Temsilcisi Habip Gül Kasabalıların birçok konuda destek aldığını belirterek, Ak Parti heyetine hoşgeldiniz dileğinde bulundu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise konuşmasında, Ak Partinin hizmet için var olduğunu belirterek; “Belediye olarak hizmeti sadece merkez ilçeye değil merkez ilçemize bağlı köy ve kasabalarımıza da götürüyor ve sizleri ihmal etmiyoruz. Onlara da en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içindeyiz” dedi. 

GÖKGÖZ; “TERÖRLE BİRLİKTE HAREKET 

EDENLERİN HESABINI SANDIKTA SORUN" 

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er ve İl Başkanı Serkan Keskin de Ak Parti iktidarı ile kasaba ve köylere hizmet gelmeye devam edeceğini vurguladılar. Toplantıda daha sonra Ak Parti Isparta Milletvekili Adayları Nersin Semiz, Yakup Kütük, Osman Zabun ve Mehmet Uğur Gökgöz birer konuşma yaptılar. Toplantıda son konuşmayı yapan mevcut Milletvekili ve aynı zamanda partinin 1. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Uğur Gökgöz de konuşmasında; “Kasabalarımız bizim için çok önemlidir. Bizler de Ak Parti olarak köy ve kasabalarımızın hak ettiği alın terinin karşılığını en iyi şekilde vermenin gayreti içindeyiz. Fakat, bakıyoruz ki, muhalefet ise başka şeylerin derdinde. Biz milletimiz, vatanımız diyoruz. Onlar patates soğan diyor. Biz ülkenin bekası diyoruz, onlar içerdeki teröristleri bırakacağız diyorlar. Onun için bende buradan sizlere diyorum ki, terörle kol kola gezenler, terörle birlikte hareket edenlerin hesabını sandıkta sorun. İşte tüm bu olumsuzların yaşanmaması ve huzur içinde yaşamımızı sürdürmemiz için sizlerden destek bekliyoruz” dedi.  

AK PARTİ’NİN SAV KASABASI

TOPLANTISINDAN GÖRÜNTÜLER; 

 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °