Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

SDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Ve Tanıtımı Bölümü Öğrencileri’nden; ‘Kirazlıdere'yi Betimliyoruz’ Projesi

SDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Ve Tanıtımı Bölümü Öğrencileri’nden; ‘Kirazlıdere'yi Betimliyoruz’ Projesi

ISPARTA 3.01.2022 19:42:00 0
SDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Ve Tanıtımı Bölümü Öğrencileri’nden; 
‘Kirazlıdere
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtımı Bölümü öğrencileri tarafından hayata geçirilen "Kirazlıdere'yi Betimliyoruz." isimli sosyal sorumluluk projesi, Türkiye Görme Engelliler Derneği üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Proje kapsamında görme engelli vatandaşlara rehber eşliğinde küçük bir Isparta turu yaptırıldı ve Kirazlıdere Sosyal Tesislerinde sesli betimleme yapılarak Kirazlıdere tanıtıldı.
 
Projeyi gerçekleştiren üniversite öğrencileri; “Yapmış olduğumuz sosyal sorumluluk projesi bizler için çok verimli, eğlenceli geçti ve bizleri çok mutlu etti.
 
Bu projede bizlere katkılarından dolayı Isparta Belediyesi'ne ve Isparta Belediye Başkanı Yardımcısı Uğur BÜYÜKÇULCU'ya, Isparta İl Kültür Ve Turizm Başkanı Ali GÖÇER’e, rehberliği için Fatih BİLGİÇ'e, Türkiye Görme Engelliler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Mehmet Ali ÖZBEY’e ve bizlere ev sahipliği yapan Türkiye Görme Engelliler Vakfı Isparta Şubesi'ne teşekkürlerimizi sunarız.” diyerek projede emeği geçenlere temennilerini iletti.



 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °