Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

SDÜ İİBF’nden Merhum Efe’ye Vefa Örneği

SDÜ İİBF’nden Merhum Efe’ye Vefa Örneği

ISPARTA 22.10.2022 20:23:00 0
SDÜ İİBF’nden
Merhum Efe’ye
Vefa Örneği
SDÜ Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Efe, vefatının ikinci yılında meslektaşları, öğrencileri ve sevenleri tarafından anıldı. Ayrıca, merhum Efe’nin ismi de Fakülte’de Tez Savunma Odası’na verildi.
 
Süleyman Demirel Üniversitesinin sevilen ve sayılan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Efe, ölümünün ikinci yıldönümünde unutulmadı. 21 Ekim 2020’de Covid – 19 pandemisi nedeniyle vefat eden Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Efe, vefatının ikinci yılında meslektaşları, öğrencileri ve sevenleri tarafından anıldı.
EFE’NİN İSMİ TEZ
SAVUNMA ODASINA VERİLDİ
Bu önemli günde Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Doktora Tez Savunma Odasına ‘Prof. Dr. Adem Efe’ ismi verildi.
Bu doğrultuda; Prof. Dr. Adem Efe Tez Savunma Odası’nın açılışını Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gençtürk, Fakültenin Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Okçu, Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyeleri ve merhum Prof. Dr. Adem Efe’nin ailesi katıldı.
MERHUM ADEM EFE ÖLÜMÜNÜN
İKİNCİ YILDÖNÜMÜNDE ANILDI
Odanın açılış kurdelasının kesilmesinin ardından Oda’da Odaya ismi verilen merhum Prof. Dr. Adem Efe, ölümünün ikinci yıldönümünde yapılan programla anıldı.
EFE; “TÜM KATILIMCILARIMIZA
TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Programda bir konuşma yapan Merhum Prof. Dr. Adem Efe’nin Eşi Zehra Efe, İdari Bilimler Fakültesi Doktora Tez Savunma Odasına ‘Prof. Dr. Adem Efe’ isminin verilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ve onure olduklarını ifade ederek; “Sayın Rektör Yardımcısı M. Ali Dulupçu hocama, Dekanımız Mehmet Gençtürk Hocama, Adem bey'in can dostu Mustafa Öztürk ve Murat Okçu hocalarıma ve Eda hanıma, Tuba hocam ve programda emeği geçen tüm İİBF hocalarıma ve ekibe , programa katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
PROGRAMDAN GÖRÜNTÜLER;







 

Anahtar Kelimeler: örneği efeyevefa iibfndenmerhum
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °