Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

SDÜ Hastanesi de; Zorunlu Randevu Sistemine Geçmelidir

SDÜ Hastanesi de; Zorunlu Randevu Sistemine Geçmelidir

ISPARTA 29.07.2020 06:26:00 0
SDÜ Hastanesi de;  
Zorunlu 
Randevu
Sistemine 
Geçmelidir
Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ‘Randevu Sistemi’ zorunlu olmadığı için her gün yüzlerce hasta gelip uzun kuyruklar oluşturuyor. Bu da Koronavirüs pandemisine davetiye çıkarıyor.
 
“ZORUNLU RANDEVU
SİSTEMİNE GEÇİLMELİ”
Konu ile ilgili olarak görüşlerini açıklayan vatandaşlar; “Bilindiği gibi, tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz ve ilimizde de Koronavirüs Pandemisi tüm yoğunluğu ile devam etmektedir. Hatta, Sağlık Bakanının açıklamasına göre son günlerde Isparta’da görülen vaka sayısında önemli ölçüde artış olmuştur.
“SIRA OLUŞTURAN HASTALAR SOSYAL
MESAFEYE DİKKAT ETMİYOR”
Koronavirüs pandemisinin artamaması için önlemlerin devam etmesi elzemdir. Bu doğrultuda, aynı Isparta Şehir Hastanesinde olduğu gibi, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde de ‘Randevu Sistemi’ zorunlu hale getirilmelidir. Çünkü, her gün yüzlerce hasta randevusuz hastaneye gelip uzun kuyruklar oluşturuyor. Kayıt sırasında büyük çoğunlukta sosyal mesafeye uyulmadığı gibi, bazı vatandaşlarımız da maske takmadan hastaneye geliyor. Bu da Koronavirüs pandemisine davetiye çıkarıyor. Oysa, randevu sistemi olsa bu kuyruklar oluşmaz herkes hastaneye geleceği saati bilir ve tedavisini olup ayrılır” şeklinde görüşlerini belirttiler.
 
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °