Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

SDÜ Halkla İlişkiler Öğrencilerinden; Isparta için 22 Proje Etkinliği

SDÜ Halkla İlişkiler Öğrencilerinden; Isparta için 22 Proje Etkinliği

ISPARTA 28.12.2019 14:20:00 0
SDÜ Halkla İlişkiler Öğrencilerinden; 
Isparta için 
22 Proje 
Etkinliği
Süleyman Demirel Üniversitesi Halkla İlişkiler 4. sınıf öğrencileri Emre Çimentepe (sunucu), Sait Saffet Cirik, Ümit Tavşan, Yavuz Yazıcı, Azad Doğan ve Ferhat Savaşcı olarak Prof. Ümit Arklan'ın Profesyonel Halkla İlişkiler ve Tanıtım araştırmaları dersi kapsamında Isparta için 22 yeni proje adi altında bir etkinlik düzenledik ve bu etkinlikte Karınca Zihinsel Engelliler Derneği ile ortaklaşa bir çalışma yürüttük.
 
Yaklaşık 3 4 ay süren bu çalışmamızda insanlara "en büyük engel kalbinizdeki sevgisizliktir." mesajı vermek ve engellilerinde hayatımızın bir parçası olduğunu ve her şeyi başarabildiklerini göstermeyi amaçladık. Mehterden, koroya, mini konserlerden kafkas dansına kadar her şeyi yapabilen engelli kardeşlerimiz çok güzel el sanatları da yapıyor. Onlara saygı göstermeyi ve onlara destek olursak yapamayacakları şey olmayacağını gösterebildiğimizi düşünüyoruz.
 
Aynı zamanda Kanal D’de yayınlanan Benimle Söyle yarışması birincisi Uğur Öz bizleri kırmayarak Şanlıurfa'dan etkinliğimize katılmak için geldi.

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °