Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

SDÜ’den Şehir Hastanesi Başhekimi Keskin’i ziyaret

SDÜ’den Şehir Hastanesi Başhekimi Keskin’i ziyaret

ISPARTA 3.03.2018 09:32:00 0
SDÜ’den Şehir Hastanesi  Başhekimi Keskin’i ziyaret
Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Murat Ali Dulupçu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr Alim Koşar, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr..Mehmet Yıldırım, Başhekim Yardımcısı Doç.Dr.Taylan Oksay, Başhekim Yardımcısı Doç.Dr.Alper Özorak, Başhekim Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Nihat Şengeze, Başmüdür Mehmet Uygur, Müdür Yardımcısı Fidan Karahan, Isparta Şehir Hastanesine yeni atanan Başhekim Uzm. Dr. Ruşen Keskin’i makamında ziyaret ettiler.
Hastaların sağlık kuruluşlarından beklentilerinin her geçen gün daha çok arttığını belirten SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Murat Ali Dulupçu, “Artık hastalar daha da bilinçli bir şekilde hastanelere gidiyor. Hastaların sağlık kuruluşlarında mağdur olmamaları adına çıtayı daha da yüksek tutmaktayız.” Dedi.
Isparta Şehir Hastanesi ile SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinin ortak çalışabileceğinin altını çizen Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr Alim Koşar, esnek çalışma modeli ile insan sağlığı için sağlık kuruluşlarının birbirine destek olması gerektiğini ifade etti.
Isparta Şehir Hastanesinin yanı sıra SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinin de Isparta’ya ve bölge halkına hizmet veren önemli bir sağlık kuruluşu olduğunu vurgulayan SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr.Mehmet Yıldırım, “Isparta sağlık alanında çok şanslı bu da hastalarımıza olumlu bir şekilde yansıyor. SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanemizde hastalar profesörlere ve öğretim üyelerine çok kolaylıkla ulaşabilmektedir. Araştırma ve Uygulama Hastanemizde her geçen gün alanının en iyisi uzman doktorlar yetişmekte. Amacımız yüksek kalitede sağlık hizmeti vermek.”Dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ruşen Keskin ise, yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi; “Şehir hastanemizde çok avantajlı fiziki şartlarda üst seviyede çalışıyoruz. Konsept farkındalık yaratmak. SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesiyle yaptığımız ve yapmayı planladığımız sağlık hizmetleri ile Isparta halkına üst seviyede hizmetler vermeye devam edeceğiz.”
 

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °