Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Sayıştay’ın Isparta Belediyesi Raporu; O Rapor Meclisin Bilgisine Sunuldu…

Sayıştay’ın Isparta Belediyesi Raporu; O Rapor Meclisin Bilgisine Sunuldu…

ISPARTA 4.01.2022 09:25:00 0
Sayıştay’ın Isparta Belediyesi Raporu; 
O Rapor 
Meclisin Bilgisine
Sunuldu…
Sayıştay, Isparta Belediyesi’nin 2020 Yılı Denetim Raporu’nu açıkladı. Raporda, 19 bulguya rastlanıldığı vurgulandı. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Uğur Büyükçulcu, raporda belirlenen bulguların en kısa sürede giderileceğini kaydetti.
 
Belediye Meclisinin Ocak ayı toplantılarının birinci oturumunda Sayıştay tarafından Belediye ile ilgili yapılan denetim ve izlemelerin raporları Belediye Meclisi üyelerinin bilgisine sunuldu.
SAYIŞTAY’IN ISPARTA BELEDİYESİ
RAPORU MECLİSİN BİLGİSİNE SUNULDU
Dün saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Başkanlığında yapılan Meclis toplantısında gündemin üçüncü maddesinde yer alan; 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 55. Maddesi uyarınca kurumumuzun 2020 yılı Sayıştay Denetim Raporu hakkında belediye meclisine bilgi verilmesinin görüşülmesi konusu ele alındı. Bu doğrultuda; Sayıştay tarafından gereğinin yapılması ve Meclisin bilgisine sunulmak üzere Isparta Belediyesi’ne gönderilen Sayıştay’ın 2020 Denetim ve İzleme Raporu Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Uğur Büyükçulcu tarafından mecliste okundu. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Çulcu, raporda belirlenen bulguların en kısa sürede giderileceğini kaydetti.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN BİLGİLENDİRME
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, söz konusu Sayıştay raporundaki tüm maddelerle ilgili ayrı ayrı açıklamalarda bulunarak meclis üyelerini bilgilendirdi.
SADECE OKUNDU, OYLANMADI
Söz konusu rapor, kanun gereği sadece okunarak meclisin bilgisine sunuldu. Kabul edilip edilmeme gibi bir oylama yapılmadı.
 

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °