Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Sayıştay’ın Isparta Belediyesi Raporu; Meclisin Bilgisine Sunuldu…

Sayıştay’ın Isparta Belediyesi Raporu; Meclisin Bilgisine Sunuldu…

ISPARTA 4.01.2021 19:46:00 0
Sayıştay’ın Isparta Belediyesi Raporu; 
Meclisin
Bilgisine
Sunuldu…
Sayıştay, Isparta Belediyesi’nin 2019 Yılı Denetim Raporu’nu açıkladı. Raporda, iki bulguya rastlanıldığı vurgulandı. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Fahretdin Gözgün, raporda belirlenen bulguların en kısa sürede giderileceğini kaydetti.
 
Belediye Meclisinin Ocak ayı toplantılarının birinci oturumunda Sayıştay tarafından Belediye ile ilgili yapılan denetim ve izlemelerin raporları Belediye Meclisi üyelerinin bilgisine sunuldu.
SAYIŞTAY’IN ISPARTA BELEDİYESİ
RAPORU MECLİSİN BİLGİSİNE SUNULDU
Bugün yapılan Meclis toplantısında gündemin beşinci maddesinde yer alan; 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 55. Maddesi uyarınca kurumumuzun 2019 yılı Sayıştay Denetim Raporu hakkında belediye meclisine bilgi verilmesinin görüşülmesi konusu ele alındı. Bu doğrultuda; Sayıştay tarafından gereğinin yapılması ve Meclisin bilgisine sunulmak üzere Isparta Belediyesi’ne gönderilen Sayıştay’ın 2019 Denetim ve İzleme Raporu Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Fahretdin Gözgün tarafından mecliste okundu. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Fahretdin Gözgün, raporda belirlenen bulguların en kısa sürede giderileceğini kaydetti.
SADECE OKUNDU, OYLANMADI
Söz konusu rapor, kanun gereği sadece okunarak meclisin bilgisine sunuldu. Kabul edilip edilmeme gibi bir oylama yapılmadı.
 

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °