Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Saygıyla,minnetle ve özlemle anıyoruz

Saygıyla,minnetle ve özlemle anıyoruz

ISPARTA 10.11.2018 05:13:00 0
Saygıyla,minnetle ve özlemle anıyoruz
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şaziye Oğuz, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Oğuz'un mesajı şöyle; "
Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır." Gazi Mustafa Kemal Atatürk bir aydınlanma savaşçısı, büyük bir asker ve devlet adamı Cumhuriyetin kurucusu, Kurtuluş Mücadelesinin Başkomutanının ebediyete intikalinin 80. yıl dönümünde saygıyla,minnetle ,özlemle anıyoruz
Atatürk’ün “İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal İkinci Mustafa Kemal, onu ‘ben’ kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!”
Bir ulusu, binlerce yıllık karanlığın içinden alıp aydınlığa çıkaran Atatürk’ün bir aydınlanma savaşçısı, büyük bir asker ve devlet adamı, tüm dünyanın kabul ettiği büyük bir lider.Bir lider düşünün! Vefatının üzerinden 80 yıl geçmiş; tüm  fikirleri dimdik ayakta ve hüküm sürüyor. Yaşamının her döneminde kadına büyük önem veren, devrimleri ile kadına seçme ve seçilme hakkının verilmesini sağlayan, toplumsal yaşamda eşit yurttaşlığı önünü açan GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’e şükran borçluyuz. Aramızdan ayrılışının yıl dönümünde saygı,minnet ve özlemle anıyoruz."

Anahtar Kelimeler: anıyoruz özlemle saygıylaminnetle
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °