Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Sav, Yukarı (Tekler) Mahallesi Muhtar Adayı; Ruhi Kurt İddialı Geliyor

Sav, Yukarı (Tekler) Mahallesi Muhtar Adayı; Ruhi Kurt İddialı Geliyor

ISPARTA 23.03.2024 21:40:00 0
Sav, Yukarı (Tekler) Mahallesi Muhtar Adayı;  Ruhi Kurt İddialı  Geliyor

Merkeze bağlı Sav Kasabası Yukarı (Tekler) Mahallesi Muhtar Adayı Rahmi Kurt iddialı geliyor. İkamet ettiği Mahallesinden muhtar adaylığını açıklayan Kurt, mahallesi için gerekli olanları projelerle tasarlayıp gidereceğini belirterek; “Mahallemiz adına hayat şartlarını reformist edecek olup, göreve hazırım” dedi.

KURT; “TECRÜBE VE BİLGİ BİRİKİMİMİ 

MAHALLEM İÇİN KULLANACAĞIM” 

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili açıklama yapan Isparta’nın en yakın Kasabası olan Sav’da Tekler Mahallesi Muhtar Adayı Rahmi Kurt, bu zamana kadar yaptığı iş ve çalışmalarda edindiği tecrübe ve bilgi birikimini mahallesi için sarfedeceğini ifade ederek; “31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler seçiminde vatandaşlarımız sandık başına gidip oyunu kullanarak demokrasiyi tayin edecektir. Demokrasiyi tayin ederken neye dikkat etmesi gerektiği, adayın layık olup olmadığını halkımız kendi ferasetiyle değerlendirip mahalli idareler yönetimini tayin edecektir. 

MUHTAR ADAYI, HALK VE KURUMLAR 

ARASINDA KÖPRÜ OLMALIDIR”

Adayların seçim öncesi halkla birebir görüşerek yönetime talip olduklarını ilan edeceklerdir. Seçim öncesi seçim vaatleri tutarlı olmalıdır adayların. Tabi ki seçim vaadini verirken başarılamayacak seçim vaatlerinin verilmesini doğru bulmuyorum. Bir muhtar adayı olarak mahallemizin ihtiyacı olan çalışmaları kazandırma, mamur edilmesi asli görevlerinden biri olmalıdır. Bu kazanımları elde etmek için bir adayın halkla ve kurumlar arasında köprü olması, azimli olması bir adayın vasıflarından biri olmalıdır. Bu doğrultuda mahalli idareler seçiminde muhtar adaylığını üstlenmek ve mahallemiz adına hayat şartlarını reformist olarak göreve seve seve hazırım” dedi.

“MAHALLEMİZİN SORUNLARINI

BİLİYORUM VE ÇÖZMEYE HAZIRIM”

Mahallenin tüm ihtiyaçlarını ve sorunlarını çözmek için ve ortak değerlerimizi güçlendirmek için göreve talip olduğunu vurgulayan Rahmi Kurt, konuşmasının devamında; “Saygıdeğer Tekler Mahallesi Sakinleri, Değerli Hemşehrilerim. Kasabamızın en güzel mahallelerinden biri olan Tekler Mahallemizi daha güzel daha ve daha yaşanabilir kılmak için. Mahallemizin geleceği için bir vizyon paylaşmak ve birlikte daha güzel bir yarın inşa etmek amacıyla adayım. Sizlere hizmet etmek, mahallemizin tüm ihtiyaçlarını ve sorunlarını çözmek için ve ortak değerlerimizi güçlendirmek için muhtar adayı olarak karşınızdayım” dedi. 

 

 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °