Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Sav Kasabası Fatih Mahallesi Muhtar Adayı; Süleyman Sarı Muhtarlıkta İddialı…

Sav Kasabası Fatih Mahallesi Muhtar Adayı; Süleyman Sarı Muhtarlıkta İddialı…

ISPARTA 6.03.2024 19:23:00 0
Sav Kasabası Fatih Mahallesi Muhtar Adayı;  Süleyman Sarı Muhtarlıkta  İddialı…

Isparta Merkeze bağlı Sav Kasabası Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Sarı, 31 Mart Yerel seçimleri için iddialı bir şekilde çalışıyor. Muhtar Adayı Sarı; “Mahallem için göreve talibim” dedi.  

Süleyman Sarı Sav Kasabası Fatih Mahallesi Muhtar Adayı oldu. İkamet ettiği Mahallesinden muhtar adaylığını açıklayan Sarı, mahallesi için gerekli olan projeleri hazırlayıp mahallenin tüm sorunlarını gidereceğini belirterek, mahallesine en iyi hizmeti vermek için göreve hazır olduğunu bildirdi. 

SARI; “TECRÜBE VE BİLGİ BİRİKİMİMİ 

MAHALLEM İÇİN KULLANACAĞIM” 

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili açıklama yapan Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Sarı, bu zamana kadar gerek kendi hayatındaki gerekse iş hayatındaki çalışmalarında edindiği tecrübe ve bilgi birikimini mahallesi için sarfedeceğini ifade ederek; “31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler seçiminde vatandaşlarımız sandık başına gidip oyunu kullanarak demokrasiyi tayin edecektir. Demokrasiyi tayin ederken neye dikkat etmesi gerektiği, adayın layık olup olmadığını halkımız kendi ferasetiyle değerlendirip mahalli idareler yönetimini tayin edecektir. 

MUHTAR, HALK VE KURUMLAR

ARASINDA KÖPRÜ OLMALIDIR”

Adaylar, seçim öncesi halkla birebir görüşerek yönetime talip olduklarını ilan edeceklerdir. Seçim öncesi seçim vaatlerinde bir muhtar adayı olarak Fatih Mahallemizin her türlü ihtiyacının karşılanması ve bu konudaki çalışmaları kazandırma, sorunların mamur edilmesi asli görevlerinden biri olmalıdır. Bu kazanımları elde etmek için bir adayın halkla ve kurumlar arasında köprü olması, azimli olması bir adayın vasıflarından biri olmalıdır. Bu doğrultuda mahalli idareler seçiminde muhtar adaylığını üstlenmek ve mahallemizin hayat standardını yükseltmek adına göreve seve seve hazırım” dedi.

“MAHALLEMİZİN SORUNLARINI

BİLİYORUM VE ÇÖZMEYE HAZIRIM” 

Mahallenin tüm ihtiyaçlarını ve sorunlarını çözmek için ve ortak değerlerimizi güçlendirmek için göreve talip olduğunu vurgulayan Süleyman Sarı, konuşmasının devamında; “Biz çalışacağız hizmetlerimiz konuşulacak. Daha iyiye, daha güzele hep birlikte. Destek sizden, hizmet bizden. Dürüst, çalışkan, çağdaş. Sadece muhtar değil; arkadaş, abi, amca, dayı ve evlat. Hizmet için, millet için. İşimiz hizmet, gücümüz millet. Fatih Mahallemizde şimdi değişim zamanı. Takdir sizden, hizmet bizden” dedi.


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °