Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Sav’daki Harman Konutları Sakinlerinden Belediye Başkanına Tepki; Yazın Toz Kışın Çamur İçindeyiz

Sav’daki Harman Konutları Sakinlerinden Belediye Başkanına Tepki; Yazın Toz Kışın Çamur İçindeyiz

ISPARTA 14.10.2022 12:02:00 0
Sav’daki Harman Konutları Sakinlerinden Belediye Başkanına Tepki; 
Yazın Toz 
Kışın Çamur
İçindeyiz
Sav Kasabası girişinde yapılan 48 dairede yaklaşık 100 kişinin ikamet ettiği Harman Konutları sakinleri 3 yıldır kapının önüne asfalt veya yol çalışması yapılmamasına tepki göstererek; “Sav Belediyesi konutları bizlere sattı ve bir daha da hiçbir alt yapı sorunumuzla ilgilenmedi” dediler.
 
SAV KASABASININ
TANITIM YÜZÜ
OLMASINA RAĞMEN
Isparta merkeze bağlı Sav Kasabasındaki Harman konutlarında ikamet edenler yazın tozdan, kışın çamurdan dışarı çıkamıyorlar. Zira, evlerinin hemen önündeki yola 3 yıl geçmesine rağmen bir türlü asfalt dökülmüyor. Sav Kasabası girişinde ve Antalya asfaltının hemen önündeki konuşlanmış olması nedeniyle bir anlamda Sav Kasabasının tanıtım yüzü konumunda bulunan Harman Konutları bugünlerde büyük sıkıntı içindeler ve sorunlarına çözüm bulunmasını istiyorlar.
“BELEDİYE YOLUMUZU
ASFALTLAMIYOR”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Yol Medeniyettir’ diyerek yollara verdiği öneme rağmen ve Sav Belediyesinin de Ak Partili olmasına rağmen konutların önündeki yolun 3 yıldır ilgili belediye tarafından asfaltlanmadığını ifade eden Harman Konutları Sakinleri; “Herhalde buranın Belediye Başkanı Cumhurbaşkanımızla aynı düşünmüyor veya aynı yolda yürümüyor” dediler. Harman Konutları Sakinleri, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Bizler Isparta merkez Savköy Beldesi Antalya asfaltının hemen önündeki 48 dairede oturan yaklaşık 100 kişinin ikamet ettiği Harman Konutları sakinleriyiz. Burada 3 yıldır kapının önüne asfalt dökülmüyor veya yol çalışması yapılmıyor. Bundan çok şikayetçiyiz.
“YAZIN TOZDAN, KIŞIN
ÇAMURDAN YÜRÜYEMİYORUZ”
Burada doğru dürüst yol yok! Olan yolun da üzerinde yürünecek hali yok. Zira, yol bakımsızlıktan perişan halde. Harman Konutları sakinleri olarak bu yolda yazın toz, kışın çamur içindeyiz.
“CUMHURBAŞKANIMIZIN SÖYLEDİKLERİNE
BELEDİYE BAŞKANI KULAK TIKIYOR”
Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Yol Medeniyettir’ diyor ama yerel yöneticimiz buna kulak tıkıyor. Ayrıca 100 kişilik 2 apartmanın kapısının önünde 3 yıldır sokak lambası da mevcut değil. Karanlığa gömülü haldeyiz. Yerel idareciler hiçbir girişimde bulunmuyor. Artık bu rezillikten bıktık” dediler.
SAV HARMAN KONAKLARI SAKİNLERİNİN PERİŞANLIĞINI GÖSTEREN GÖRÜNTÜLER; 




 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °