Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Sav’da ‘Aslan’ tartışması

Sav’da ‘Aslan’ tartışması

ISPARTA 2.07.2019 12:29:00 0
Sav’da ‘Aslan’ tartışması
Sav Kasabasında, bir önceki dönem yapılan Aslan Silüetlerinin şimdiki belediye yönetimi tarafından kaldırılması tartışmalara neden oldu.
 
Söz konusu haberi Sav Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi İsmail Ala, hem kendi şahsi facebook’undan hem de ‘DAVRAZ Sav Kasabası’ isimli facebook hesabından duyurdu.
MHP’Lİ MECLİS ÜYESİ KONUYU
SAV HALKINA DUYURDU
Meclis Üyesi İsmail Ala paylaşımında aynen şunları yazdı; “Saygıdeğer Davraz grubu üyeleri. Bugünkü aylık olağan meclis toplantısında mesirelik alanda Sayın Mustafa Avşar’ın Türkün gücünü, cesaretini göstermek için tasarladığı silüetin bozulmasını ve tepkimizi MHP meclis üyeleri olarak dile getirdik.
Mevcut başkandan aldığımız cevap; Belirli kesimin rahatsızlığından dolayı böyle birşey yaptığını, ve yerine daha güzelini yapacağını, bu işlerin kendi inisiyatifinde olduğunu ve bu işten geri adım atmayacağını söyledi.
Bizde bu cevap karşısında; bu işlemi yapmadan önce kamuoyu yoklaması yapmasını, sadece belli bir kesimin tepkisini dinleyerek herkesin başkanı olamayacağını söyledik.
Ayrıca bu hareketinden dolayı sosyal medyada ve dışında yoğun tepki olduğunu söylediğimizde; kendisine herhangi bir tepki gelmediğini, sosyal medyadaki tepkileri dikkate almadığını ifade etti.
Son olarak bozulan silüetin tekrar eski haline gelmesi için imza toplayıp kendisine sunmayı teklif ettik, onu da dikkate almayacağını söyleyince konu kapandı.
Mevcut Başkanın bu tutumunu takdirinize sunuyor, herkese hayırlı akşamlar diliyorum..”
 

Anahtar Kelimeler: tartışması aslan savda
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °