Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Sav Çorba, Pide ve Izgara Salonu yeni Yerinde hizmette

Sav Çorba, Pide ve Izgara Salonu yeni Yerinde hizmette

ISPARTA 22.11.2019 07:32:00 0
Sav Çorba, Pide ve 
Izgara Salonu yeni 
Yerinde hizmette
Sav Çorba, Pide ve Izgara Salonu Bahçelievler Mahallesi Otogar üstü 108. Cadde Cuma Pazarı altında hizmette. İşletmeci Ali Zeybek; “Değerli Isparta halkımızı yeni yerimizde ağırlamaktan onur ve mutluluk duyarız” dedi.
 
Isparta isim ve tecrübe olarak eski ancak mekan olarak yep yeni bir işyerine daha sahip oldu. İşletmeciliğini Ali Zeybek’in yaptığı Sav Çorba, Pide ve Izgara Salonu birbirinden farklı lezzetleriyle yeni mekanında sizlerin hizmetinde.
ZEYBEK; “TECRÜBESİNİ GÜLER YÜZ VE
PROFESYONEL BİR SUNUMLA BİRLEŞTİRDİK”
Yeni yeri olan Bahçelievler Mahallesi 108. Cadde No. 26 Otogar Üstü Cuma Pazarı altında hizmet veren Sav Çorba, Pide ve Izgara Salonu Müsteciri Ali Zeybek, yeni mekanda yeni bir hizmet anlayışıyla çalışmalarına devam ettiklerini belirterek şunları söyledi; “Bilindiği gibi ben daha önce Çünür Mahallesi İstanbul Yolu üzerinde Isparta halkımıza hizmet veriyordum. Ancak, oradan şuanda bulunduğumuz yere taşındık. Müşterilerimiz salonumuzda aradığınız birçok çorba ve ızgara çeşidini rahatlıkla bulabilirler. Yılların lokantacılık tecrübesini güler yüz ve profesyonel bir sunumla birleştirdik.
“EVLERE VE İŞYERLERİNE
PAKET SERVİSİMİZ VAR”
Yeni yerimizde ev ve iş yerlerine de servis yapıyoruz. Diğer bir deyişle Alo Paket servisimiz de bulunmaktadır. Şuanda işyerimizde her türlü Pide ve Izgara Et Çeşitleri ile iddialı olduğumuzu müşterilerimize ispatlıyoruz. Ayrıca, yine salonumuzda düğünlere, mevlütlere katkılı ve katkısız pide çekiyoruz. Özel gün ve gecelerde de müşterilerine hizmet veriyoruz. İşyerimiz 7/24 açıktır” dedi.
SAV PİDE VE IZGARA SALONU İLETİŞİM:
Adres: Bahçelievler Mahallesi 108. Cadde No. 26 – Isparta (Otogar Üstü Cuma Pazarı altında)
Alo Paket: 0.246.237.08.00
                   0.545.411.43.23




Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °