Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi’nin İYİ Parti Toplantısına Katılmasının Yankıları Sürüyor; Nasıl Yani?

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi’nin İYİ Parti Toplantısına Katılmasının Yankıları Sürüyor; Nasıl Yani?

ISPARTA 8.11.2021 12:18:00 0
Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi’nin İYİ Parti Toplantısına Katılmasının Yankıları Sürüyor; 
Nasıl 
Yani?
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği Sav Kasabasında, Kasabanın Ak Partili Belediye Başkanı Şakir İpekçi’nin Milletvekilinin Kasaba Kahvehanesinde düzenlediği toplantıya da katılmasının yankıları sürüyor. Savlu vatandaşlar, Başkan İpekçi’nin bu hareketini ‘Başkan İYİ Parti’ye göz kırptı’ şeklinde değerlendiriyor.
 
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur ve teşkilat mensupları Isparta’yı karış karış gezerek vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. Isparta’yı köy köy, kasaba kasaba gezen Milletvekili Cesur, geçtiğimiz hafta içinde merkeze bağlı Sav Kasabasını da ziyaret etti. Ancak, burada ilginç bir durum yaşandı. Milletvekilini karşılayan Kasabanın Ak Partili Belediye Başkanı Şakir İpekçi, bununla da yetinmeyip Milletvekili Cesur’un kasaba kahvehanesinde düzenlediği toplantıya da katıldı.
“İPEKÇİ İYİ PARTİ’YE
GEÇECEK HERHALDE”
Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi’nin bu hareketinin yankıları kasabada halen sürüyor. Kasaba halkı başkan İpekçi’nin bu hareketini ‘Şakir Başkan İYİ Partiye geçecek herhalde. Şimdiden bu partiye göz kırpıyor. Bizim bildiğimiz, kasabaya başka bir partiden misafir geldiğinde Belediye başkanı nezaketen kendisini karşılar ve daha sonra makamına gider oturur. Ama, bizim başkan karşılamakla yetinmeyip bir de o partinin toplantısına katılmış. Gerçekten çok ilginç’ şeklide değerlendirdiler.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °