Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Sav’a girişler artık kontrollü; Yolu Taş Ve Toprakla Kapattılar!

Sav’a girişler artık kontrollü; Yolu Taş Ve Toprakla Kapattılar!

ISPARTA 19.04.2020 08:13:00 0
Sav’a girişler artık kontrollü; 
Yolu Taş
Ve Toprakla
Kapattılar!
Merkez Sav Kasabası sakinleri, yeni tip Koronavirüs salgınına yakalanmamak için kasabaya ulaşan ara yola taş ve kum döküp kapattı. Kasabaya girişler tek yoldan sağlanıyor.
 
KASABALILAR YOLU KAPATIP
KORONAVİRÜS ÖNLEMİ ALDI
Isparta’nın Merkeze bağlı Sav Kasabası sakinleri, yeni tip Koronavirüs salgınına yakalanmamak için yola taş kum döküp kapattı.
AMAÇ, KASABA
HALKINI KORUMAK
Yeni tip Koronavirüsün yaklaşık bir ayda tüm Türkiye’ye yayılmasının ardından birçok yer karantina altına alındı. Isparta merkez Sav Kasabasında ise vatandaşlar salgına yakalanmamak için köyün ara giriş yolunu kapattı. Kasabalılar, salgına yakalanmak istemediklerini, bu nedenle salgın sona erene kadar kasabaya kimsenin gelmesini istemediklerini söyledi.
YOLU TAŞ VE TOPRAKLARLA
KAPATIP LEVHA KOYDULAR
Kasabalılar, Koronavirüs önlemleri çerçevesinde Kasabaya ulaşan ve ‘Döşeme Yolu’ olarak bilinen Yazısöğüt ve Büyükhacılar Köyü tarafından kasabaya ulaşımı sağlayan ara yolun girişini taşlarla, kasaba tarafından çıkışı ise toprakla kapattılar. Kasabaya girişler ise Antalya yolu üzerinden kasabanın ana giriş tarafından gerçekleştiriliyor. Taşla kapatılan alana ise ‘Vatandaşlarımızı Koronavirüsten Korumak için giriş ve çıkşılar anayoldan yapılmaktadır’ yazılı levha astılar.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °