Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Şarkikaraağaç sıcak asfalta kavuştu

Isparta’nın merkeze uzak ilçelerinden Şarkikaraağaç, AK Parti Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’in destekleriyle sıcak asfalta kavuştu.

GÜNDEM 6.08.2016 08:12:00 0
Şarkikaraağaç sıcak asfalta kavuştu
Yıllardır hak ettiği hizmeti alamadığından yakınan Şarkikaraağaç İlçesi, adeta hizmet dönemini yaşamaya başladı. AK Parti Isparta Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’in destekleriyle ilçeye sıcak asfalt dökülüyor. Bilgiç ve Belediye Başkanı İsa Çarkacı, asfalt çalışmalarını önceki gün akşam birlikte, yerinde incelediler.
EL ELE VERDİĞİMİZ ZAMAN İLÇEMİZE HİZMET YOLUNDA
ALTINDAN KALKAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR YÜK YOKTUR
Burada açıklama yapan İsa Çarkacı, “ Bizler Sayın Milletvekilimizin memleketine olan düşkünlüğünü ve hizmet verme çabasını en yakından bilen ve gören insanlarız. Sayın vekilimiz Şarkikaraağaç’a olan hizmet etme gayretini geçtiğimiz günlerde yapımına başladığımız sıcak asfalt çalışmalarında bir kez daha göstermiş oldu. Şarkikaraağaç için en başta gelen ihtiyaçlardan bir olan yol sorunumuzla bizzat hemhal olan vekilimize İlçemizi sıcak asfalta kavuşturduğu için şahsım ve ilçem adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bilinmelidir ki önceden olduğu gibi  bundan sonraki süreçte de Sayın Vekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç’in ilçemiz için üzerine düşen her ne görev var ise bizlerden desteğini esirgemeyeceğine inancımız tamdır. Bizler inanıyoruz ki Sayın Vekilimiz ile el ele verdiğimiz zaman İlçemize hizmet yolunda altından kalkamayacağımız hiçbir yük yoktur. Yapılan çalışmaların İlçemize hayırlı olmasını temenni ederken kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
İncelemenin ardından Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, beraberindeki heyetle birlikte  ilçe esnafıyla sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı. 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °