Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

SANTEK Isparta Fuarı; Sektöre Can Suyu Oldu

SANTEK Isparta Fuarı; Sektöre Can Suyu Oldu

ISPARTA 7.07.2021 15:29:00 0
SANTEK Isparta Fuarı; 
Sektöre 
Can Suyu 
Oldu
SANTEK ISPARTA Fuarını düzenleyen DETAY Fuarcılık ve Organizasyon Şirketi Sahibi Ahmet Sırça, geçtiğimiz Pazar günü akşam sona eren fuarın Isparta ekonomisi için can suyu olduğunu belirterek; “Üreticinin yapı dekorasyon ve mobilya sektöründeki yeniliklerle buluştuğu, sektörün nabzının tutulduğu bu fuar pandemi süreci boyunca hiç durmadan çalışan sektörlerimize verdiğimiz önem ve değerin somut göstergesi oldu” dedi.
 
30 Haziran – 4 Temmuz tarihleri arasında Işıkkent Mahallesindeki Gökkubbe Fuar Merkezinde bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarında (SANTEK) Isparta ve çevre illerden 116 marka temsilcisi bir araya geldi. Pandemi sebebiyle bir yıl ara verilen fuar, renkli stantlarıyla beş gün boyunca ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Fuarda, yapı dekorasyon ve mobilya sektöründeki yenilikler ve teknolojilerindeki son gelişmeler paylaşıldı. Vatandaşlar ihtiyaç duyduklarını fuardan daha ucuza alma imkanı buldu.
SIRÇA; “PANDEMİYE RAĞMEN
ISPARTA, FUARINA SAHİP ÇIKTI”  
Yıllardır bu fuarı başarıyla gerçekleştiren DETAY Fuarcılık ve Organizasyon Şirketi Sahibi Ahmet Sırça, fuara girişte maske dağıtılması, ateş ölçümü yapılması ve HES kodunun sorgulanması gibi Koronavirüs pandemisi kuralları çerçevesinde gerçekleştirdikleri fuarı başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; “İnsan sağlığının her şeyden önemli olduğunun anlaşıldığı bu zorlu günlere rağmen Isparta, fuarına bir kez daha sahip çıkarak bizleri gururlandırdı. Anladık ki doğru yoldayız” dedi.
“BU ŞEHRİN SEKTÖREL GÜCÜNÜ
ORTAYA ÇIKARACAĞIZ”
Isparta’nın gerek yapı dekorasyon gerekse mobilya sektörü için gerekli tüm alt yapıya ve potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Ahmet Sırça; “Bu şehirden aldığımız güçle şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bu potansiyeli açığa çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Bize destek veren herkese teşekkür ederiz, el ele verip, iş birliği içerisinde bu zorlu günleri aşacak ve büyüyeceğiz” dedi.

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °