Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Sanki senin mayan bu milletin mayasından değil

Partisinin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’nde konuşan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.

SİYASET 12.04.2016 06:36:00 0
Sanki senin mayan bu milletin mayasından değil
AK Parti’nin Pazar günü Uluborlu’da gerçekleştirdiği Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’nde İl Başkanı Osman Zabun, konuşmasının büyük bölümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. Kılıçdaroğlu’nı paralel devlet yapılanmasıyla işbirliği yapmakla suçlayan Zabun, CHP ve MHP’lilere de  birlikte hareket etme çağrısında bulundu.
Terör örgütüyle uzantıları kol kola girenlerin 7 Haziran akşamı birlikte ‘nasıl da salladık ama’ naraları attıklarını belirten Zabun, “Tam da bu zaman da 7 Haziran’da sırtımızdan saplanan okla kendimize geldik. Onların tuzakları varsa Allah’ın da bir tuzağı vardır. Tuzak kuranların en güçlüsü yüce Allah’dır. Kurdukları tuzaklar başlarına çalındı. Hatamızı millet olarak çok çabuk gördük. 1 Kasım’da sandıkta bir kez daha ders verdik. Lakin halen anlamak da zorluk çekiyorlar, kabul etmek istemiyorlar. Anlaşılan yüzde 50’lik ders onlara yetmedi. Yüzde 60 almalıyız, yüzde 70 almalıyız ki bir daha bu milletin üzerinden hesap yapmaktan vazgeçsinler. Şimdi de kaset operasyonu ile CHP’nin başına getirdikleri Kılıçdaroğlu’na talimatlar veriyorlar. Ey Kılıçdaroğlu aldığım talimatları uygulayacağım derken maymuna döndüğünü gördük. Sen görmek istemiyorsan da CHP’ye oy vermiş vatandaşlarımız bunu görüyor merak etme. Bu Kılıçdaroğlu’nu önce eğitime aldılar, kuklalaştırdılar, suratına botokslar yaptırdılar, elini kolunu şöyle sallayacaksın talimatı verdiler. Ey Kılıçdaroğlu, milletin karşısına geçip bir kukla gibi hareket ettiğini bu milletin görmediğini mi zannediyorsun. Sahibinin sana taktığı vidalarının gıcırtısını duymadığını mı zannediyorsun. Kepazeye döndün. Elini kolunu kimin oynattığını çok iyi biliyoruz. Vidalarından gelen gıcırtının kime ait olduğunu çok iyi biliyoruz” şeklinde konuştu.
KILIÇDAROĞLU, MAYANDA AZICIK BU TOPRAKLARDAN ESER VARSA KENDİNE GEL
Yıllardır Müslüman kanından beslenen vampirlerin kim olduğunu çok iyi bildiklerini ifade eden AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, şunları söyledi: “Millet olarak biz adaletin temsilcileriyiz onlar sefattin. Biz hakkın yanındayız, onlar türlü soysuzlukların. Ey Kılıçdaroğlu, sanki senin mayan bu milletin mayasından değil gibi. Taktığı maskenin arkasında Menderes’i asanların o çirkin suratını görüyoruz. o suratının arkasında camileri ahıra döndürenlerin, ezanları susturmaya kalkanların zihniyetinin tezahürünü görüyoruz. bu zamana kadar sen ve senin gibiler bu milletin yararına olan hangi işin yanında durdu ki? Yalan söyleme, senin mayan bu milletin mütemmimi olan Alevilerle aynı değil. yalan söyleme senin mayan bu millete öncülük etmiş Atatürk ve silah arkadaşlarıyla aynı değil. kaleleri zapt etmeye çalışan Müslimlerden olduğunu görmediğimizi mi zannediyordun. Ey Kılıçdaroğlu, mayanda azıcık bu topraklardan eser varsa kendine gel. Kendine gelmeyeceksen aynı çuvalın içine girdiğin paralel çeteni de al okyanus ötesine git.
ZABUN’DAN CHP VE MHP’LİLERE ÇAĞRI
Ey bu milletin değerleriyle yoğurulmuş Milliyetçi Hareket Partili kardeşim! Ey bu ülkenin kültüründen beslenen CHP’li kardeşim! Sen de büyük oyunu gör. Ey Alevi kardeşim, celladına aşık olmaktan vazgeç. Ey Türk kardeşim asırlarca hakkın ve hakikatin yanında durdun, şimdi ateşe tapanların yanından gitme. Üzerimizde nasıl bir ameliyat yapılmaya çalışıldığını fark et. Gel sen de bu davanın sancağı altında yerini al.”

Anahtar Kelimeler:
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °