Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Sanatçı Okan Gökdal 3. Kişisel Resim Sergisini Açtı…

Sanatçı Okan Gökdal 3. Kişisel Resim Sergisini Açtı…

ISPARTA 25.04.2022 12:04:00 0
Sanatçı Okan Gökdal 3. Kişisel 
Resim
Sergisini
Açtı…
Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde Görsel Sanatlar Öğretmenliği ve Sanat Proje Koordinatörlüğü yapan Sanatçı Okan Gökdal, 3. Kişisel Sergisini Isparta Meydan AVM’de açtı. Toplam 9 adet yağlıboya resim ve 1 adet inşaat alanından alınan atık malzeme üzerine yapılan enstalasyon çalışması bulunan sergi büyük ilgi gördü.
 
Eski adıyla Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi (ITKM), yeni adıyla Isparta AVM, 23 Nisan Cumartesi günü görkemli bir törenle hizmete açıldı.
SANATÇI OKAN GÖKDAL
3. RESİM SERGİSİNİ AÇTI
Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde Görsel Sanatlar Öğretmenliği ve Sanat Proje Koordinatörlüğü yapan Sanatçı Okan Gökdal da Isparta AVM yönetiminden gelen talep üzerine açılış günü Isparta AVM’de 3. Kişisel Sergisini Isparta Meydan AVM’de açtı. Söz konusu sergi vatadaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Sergiyi, Vali Ömer Seymenoğlu ve Ak Parti Milletvekilleri de gezdi. 
SANATÇI OKAN
GÖKDAL KİMDİR?

Çocukluk yılları Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi (ITKM) etrafında geçen Okan Gökdal eğitim hayatını tamamlayıp sanat alanında çalışmalar yapmaya başladı. Yıllardır bitmeyen bu alanın kendisinde bıraktığı izlenimlerini eserlerine yansıttı.
Sergide toplam 9 adet yağlıboya resim 1 adet inşaat alanından alınan atık malzeme üzerine yapılan enstalasyon çalışması bulunuyor.  Sanatçı halen Isparta Belediyesi Kültür ve sosyal işler müdürlüğünde Görsel Sanatlar öğretmenliği ve sanat proje koordinatörlüğü yapıyor.


  

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °