Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Sakal – ı Şerif Ziyaretine Koronavirüs Engeli!

Sakal – ı Şerif Ziyaretine Koronavirüs Engeli!

ISPARTA 19.05.2020 19:36:00 0
Sakal – ı Şerif 
Ziyaretine
Koronavirüs
Engeli!
Her Yıl Kadir Gecesi’nin gündüzünde öğle ve ikinci namazları sonrası ziyarete açılan Sakal – ı Şerif bu yıl Koronovirüs tedbirleri kapsamında ziyarete açılamadı.
 
Koronavirüs tedbirleri Ramazan ayında Sakal – ı Şerif ziyaretine de engel oldu. Her yıl kadir gecesinde vatandaşların ziyaretine açılan sakalı şerif bu sene ziyarete Kovid – 19 yüzünden açılamadı.
AKÇİL; “BU YIL SAKAL – I
ŞERİFİ ZİYARETE AÇAMADIK”
Kavaklı Cami İmam – Hatibi Osman Akçil, Sakal – ı Şerifi başta Kadir Gecesi olmak üzere Kandil Gecelerinin gündüzünde öğle ve ikindi namazlarının ardından ziyarete açtıklarını ve bu doğrultuda her yıl yüzlerce vatandaşın ziyaret ettiğini belirterek; “Maalesef üzülerek söylemek istiyorum ki, bu yıl Koronavirüs tedbirleri Sakal – ı Şerif ziyaretine de engel oldu ve her yıl Kadir Gecesi’nin gündüzünde öğle namazının ardından Mimar Sinan Camiinde erkekin, ikindi namazına müteakip ise Kavaklı Camimizde bayanların ziyaretine açtığımız Sakal - ı Şerif bu sene ziyarete Kovid – 19 yüzünden açılamadı. Çünkü, Sakal – ı Şerif ziyaretlerinde büyük ilgi ve yoğunluk olduğu için sosyal mesafe kuralının ihlal edilmesi büyük olasılık olarak görülüyor” dedi.
 
 
 

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °