Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Sağlık – Sen Isparta Şubesi’nden; MORAL GECESİ

Sağlık – Sen Isparta Şubesi’nden; MORAL GECESİ

ISPARTA 5.12.2022 11:56:00 0
Sağlık – Sen Isparta Şubesi’nden;  MORAL GECESİ

Sağlık – Sen Isparta Şubesi tarafından, 1 – 7 Aralık tarihleri arasında kutlanan ‘Acil Sağlık Hizmetleri Haftası’nda 112 çalışanları, hastane acil servis çalışanları, hastane yoğun bakım ve UMKE görevlilerine yönelik ‘Moral ‘Gecesi’ düzenlendi. Programda konuşan Şube Başkanı Mahmut Ağun; “Her gün evinden başka bir insana umut olabilmek için hayat olabilmek için çıkan insanlar yılda bir gün değil her gün hatırlanmalıdır” dedi. 

 

BAŞKAN AĞUN; “PROGRAMIMIZA HOŞGELDİNİZ” 

Düzenledikleri Moral Gecesine katılan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eden Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun; “1 – 7 Aralık acil sağlık hizmetleri haftasında 112 çalışanları, hastane acil servis çalışanları, hastane yoğun bakım ve UMKE görevlilerine yönelik moral gecesinde bir araya geldik. 

“YILDA BİR DEFA 

HATIRLANILMAMALI” 

Her gün evinden başka bir insana umut olabilmek için hayat olabilmek için çıkan insanlar yılda bir gün değil her gün hatırlanmalıdır. Kendi canlarını riske ederek toplum sağlığı için gece gündüz demeden mücadele eden sağlık çalışanlarına minnet borçluyuz. 

“TÜM KATILIMCILARIMIZA 

TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Sağlık – Sen Isparta Şubesi olarak düzenlemiş olduğumuz bu moral gecesinde kıymetli sağlık çalışanlarımıza bir nefes olabilmek adına düzenlemiş olduğumuz moral gecesine katılan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

 


Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °