Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Tarafından Düzenlenen Dostluk Turnuvası Sona Erdi; ŞAMPİYON İMPERİAL

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Tarafından Düzenlenen Dostluk Turnuvası Sona Erdi; ŞAMPİYON İMPERİAL

ISPARTA 24.01.2023 16:21:00 0
Sağlık – Sen Isparta Şubesi Tarafından Düzenlenen Dostluk Turnuvası Sona Erdi;  ŞAMPİYON İMPERİAL

HABER: Yunus ÖZLER

Sağlık – Sen Isparta Şubesi tarafından düzenlenen ve 1,5 ay önce başlayan Futbol Dostluk Turnuvası dün sona erdi. Kıyasıya mücadele ile geçen Turnuvanın şampiyonu İmperial – Eğirdir JK final maçını kazanan İmperial takımı oldu. Şube Başkanı Mahmut Ağun, hem şampiyon takımı kutladı hem kupasını verdi. 

Sağlık camiasında birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanlığınca düzenlenen ve 12 Aralık 2022 tarihinde başlayan Halı Saha Futbol Turnuvası dün akşam yapılan final maçı ve akabindeki Kupa Töreni ile sona erdi.

BİRBİRİNDEN ÇEKİŞMELİ 

MAÇLAR OYNANDI 

1,5 Ay önce başlayan ve toplam 18 Takımın katıldığı 42 maçlık Sağlık – Sen Isparta Şubesi Futbol Dostluk Turnuvası birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Öyle ki, özellikle final maçlarına doğru maçlarda rekabet iyice arttı ve final maçında kıran karına bir mücadele yaşandı. 

TURNUVA ŞAMPİYONU

İMPERİAL TAKIMI OLDU 

Turnuvanın Final maçı dün akşam yapıldı. Işıkkent Halı Sahada gerçekleştirilen ve İmperial – Eğirdir JK finalinin kazananı İmperial takımı oldu. Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi Takımı olan İmperial takımına Şampiyonluk Kupası takdim edildi. 

KUPA TÖRENİ YAPILDI 

Turnuvanın sona ermesi münasebetiyle dün akşam Işıkkent Halı Saha’da Kupa Töreni gerçekleştirildi. Törene; İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük, Memur – Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Selami Kılınç, Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mevlüt Tosun, Sağlık Çalışanları, turnuvaya katılan sporcuların aileleri ve çok sayıda izleyici katıldı. Törende, Turnuvada final oynayan Eğirdir JK takımına plaket, Turnuvayı Şampiyon olarak tamamlayan İmperial Takımına ise Şampiyonluk Kupası Ak Parti İl Başkanı Zabun ve diğer protokol üyeleri tarafından takdim edildi. 

AĞUN; “TURNUVADA 

AMACIMIZA ULAŞTIK”

Dostluk Futbol Turnuvası’nı düzenlemekteki amaçlarının tanışmak, kaynaşmak ve sağlık camiasının birlik ve beraberlik olduğunu ifade eden Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Mahmut Ağun, Kupa Töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Öncelikle düzenlemiş olduğumuz Kupa Törenimize katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Sağlık – Sen Isparta Şubesi olarak bu yıl ilkini düzenlemiş olduğumuz ‘Dostluk Kupası’nı 12 Aralık 2022 tarihinde başlatmıştık. Düzenlemiş olduğumuz turnuvada sağlık camiasına da birliğini dirliğini korumak asıl amacımızdı ve bu amacımıza da ulaştığımızı düşünüyorum. Zira, düzenlemiş olduğumuz turnuvaya sendika ayırt etmeksizin tüm sendika üyelerinin katılımını sağladık.

“TURNUVAYA KATILAN TÜM 

TAKIMLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Evet, bugün itibariyle 1,5 ay süren turnuvamızı tamamlamış bulunuyoruz. Sahada oyuncuların ve dışarıda seyircilerin coşkusu ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu bize bir kez daha göstermiş oldu. Turnuvamıza katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum” dedi.  

SAĞLIK – SEN ISPARTA ŞUBESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN; DOSTLUK KUPASI FUTBOL TURNUVASI KUPA TÖRENİNDEN GÖRÜNTÜLER; 

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °