Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Tarafından Düzenlenen; Dostluk Kupası Futbol

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Tarafından Düzenlenen; Dostluk Kupası Futbol

ISPARTA 13.12.2022 09:45:00 0
Sağlık – Sen Isparta Şubesi Tarafından Düzenlenen;  Dostluk Kupası Futbol

Sağlık – Sen Isparta Şubesi tarafından düzenlenen Futbol Turnuvası dün başladı. Şube Başkanı Mahmut Ağun; “Düzenlemiş olduğumuz turnuvada amacımız sendika ayırt etmeksizin sağlık camiasında birliği ve dirliği korumaktır” dedi. 

Sağlık – Sen Isparta Şubesinde başkanlığa Mahmut Ağun’un gelmesiyle birlikte sosyal ve kültürel etkinlikler arttı. Bu doğrultuda, şube tarafından geçtiğimiz gün kayıtları gerçekleştirilen ‘Dostluk Kupası Futbol Turnuvası’ dün itibariyle başladı. 

BAŞKAN AĞUN; “SENDİKA AYIRT ETMEKSİZİN 

ÜYELERİN KATILIMINI SAĞLADIK” 

Söz konusu Turnuva ile ilgili açıklamalarda bulunan Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun şunları söyledi; “Sağlık – Sen olarak bu yıl ilkini düzenlemiş olduğumuz sağlık sen dostluk Kupası’nı dün itibari ile başlatmış bulunuyoruz. Düzenlemiş olduğumuz turnuvada sağlık camiasına da birliğini dirliğini korumak asıl amacımız, buna istinaden düzenlemiş olduğumuz turnuvaya sendika ayırt etmeksizin tüm sendika üyelerinin katılımını sağladık.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” 

Yeni bir yönetim yeni bir sendikacılık anlayışı ile amacımız sağlık camiasının yekvücut haline getirebilmek ve bu bağlamda gece gündüz demeden şahsım ve yönetimim olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. 12 Aralık 2022 18:00’da açılış maçına yaklaşık 200 seyirciyle turnuvaya Start verildi. 

“TÜM TAKIMLARA

BAŞARILAR DİLİYORUM”

Sahada oyuncuların ve dışarıda seyircilerin coşkusu ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu bize bir kez daha göstermiş oldu. Turnuvadaki bütün takımlara başarılar diliyorum. İnanıyorum ki sağlık camiasının düzenlemiş olduğu bu turnuvada dostluk rüzgârları esecek. 

SAĞLIK – SEN ISPARTA ŞUBESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN; DOSTLUK KUPASI FUTBOL TURNUVASINDAN GÖRÜNTÜLER; 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °