Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun; Üyelerimizi Ev Sahibi Yapacağız

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun; Üyelerimizi Ev Sahibi Yapacağız

ISPARTA 21.09.2023 16:32:00 0
Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun;  Üyelerimizi  Ev Sahibi  Yapacağız

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun, sendika üyelerini ev sahibi yapmak için çalışmalara başladıklarını belirterek; “Bu doğrultuda, kooperatifimizi kurduk ve 120 daire yapacağız” dedi. 

BAŞKAN AĞUN; “SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET 

ÇALIŞANLARI YAPI KOOPERATİFİ KURDUK”

Ev sahibi olmak isteyen üyelerden şuana kadar 550 ön başvuru yapıldığını ifade eden Başkan Ağun; “Bilindiği gibi günümüzde konut sorunu binlerce hatta milyonlarca vatandaşımız için hatta toplumumuz için ilk sırada geliyor. İnsanlar, başını sokabilecek bir ev almanın derdinde. 

“550 ÜYEMİZ ÖN 

BAŞVURUDA BULUNDU”

İşte biz de bu noktadan hareketle sendikamızın üyeleri için çalışmalara başladık ve konut işine girdik. Bu doğrultuda ilk olarak ‘Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Yapı Kooperatifi’ kurduk. Şuana kadar bu projemize 550 üyemiz ön başvurusunu yapmış durumda. 

“KONUT KOOPERATİFİMİZ

MARİFETİYLE 120 DAİRE YAPACAĞIZ” 

Kurduğumuz Yapı Kooperatifi marifetiyle ilk etapta 120 daire yapacağız. Duruma göre ve gelecek taleplere göre bu projemizi devam da ettirebiliriz. Yapacağımız 120 Daire 5 Bloktan oluşacak ve her Blok 6 Kat, her Katta ise 4 daire olacak şekilde inşa edilecek. 

“ÖDEMELER SON DERECE 

AVANTAJLI OLACAK”

Yapılacak konutlar 3 yıl da teslim edilecek. Üç yılın sonunda konut sahibi olacak üyelerimizin ödemiş olduğu rakam günümüz şartlarında iyi olacak. Günümüz Kooperatif ve TOKİ peşinat ve aylık ödemelerinden daha avantajlı olacak. Burada bizim amacımız, sağlık çalışanlarına hizmettir. Şimdiden, tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. ” dedi. 

 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °