Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun; Şiddetle Kınıyorum

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun; Şiddetle Kınıyorum

ISPARTA 12.01.2023 17:23:00 0
Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun;  Şiddetle Kınıyorum

Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Mahmut Ağun, Isparta Şehir Hastanesi bugün Isparta Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Hastalıkları polikliniğinde görev yapan Op. Dr. Doğan Ak’ın bir hasta yakını tarafından darp edilmesinin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek; “Saldırganı şiddetle kınıyorum. Artık şiddet olaylarının son bulması adına kalıcı ve caydırıcı adımlar atılması gerekmektedir” dedi. 

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık – Sen) Isparta Şube Başkanı Mahmut Ağun, Isparta Şehir Hastanesinde bugün meydana gelen sağlıkta şiddet olayının üzüntüsünü yaşadıklarını ve saldırıyı kınadıklarını söyledi. Başkan Ağun, saldırıya maruz kalan mesai arkadaşı Dr. Doğan Ak’a ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletirken, sağlıkta şiddet konusunda kalıcı ve caydırıcı önlemlerin bir an evvel hayata geçirilmesi beklentisini vurguladı. 

AĞUN; “SAĞLIK ÇALIŞANLARI SON DERECE

ÖZVERİLİ BİR ŞEKİLDE İŞLERİNİ YAPMAKTADIR”

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Mahmut Ağun, açıklamasında; “Isparta Şehir Hastanesi’nde bugün meydana gelen şiddet olayını kınıyoruz. Her geçen gün sağlık çalışanlarına yönelik şiddete bir yenisi daha ekleniyor. Ay sonu ve yılsonu birer istatistik sayısı olmak istemiyoruz artık.

“SAĞLIKTA ŞİDDETLE

MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK” 

Her gün evlerinden başka canlara, insanlara umut olabilmek için çıkan insanlar canından oluyor. Buna artık dur dememiz gerekiyor. Sağlık – Sen Isparta Şubesi olarak dün, bugün ve yarın bu tür eylemlerin her zaman karşısında olacağız. Hukuki anlamda mücadelemiz devam edecek. Sağlık çalışanlarına kalkan eller vurmak için değil milletini göstermek için oluncaya kadar gerek sosyal medyada gerek sahada gerek ise hukuki anlamda tüm direnişimiz devam edecektir” dedi. 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °