Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun; Biz Birlikte Güçlüyüz…

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun; Biz Birlikte Güçlüyüz…

ISPARTA 18.03.2023 17:54:00 0
Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun;  Biz Birlikte  Güçlüyüz…

Sağlık – Sen Yalvaç Temsilciliği tarafından düzenlenen ‘Tanışma ve Kaynaşma Yemeği’ne katılan Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun, yemeğe sendika gözetmeksizin katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti belirterek; “Biz birlikte güçlüyüz” dedi.

Sağlık – Sen Yalvaç Temsilciliği tarafından ‘Tanışma ve Kaynaşma Yemeği’ gerçekleştirdi. Bugün saat 13.00’te gerçekleştirilen yemeğe Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun ve yönetimi başta olmak üzere Yalvaç Temsilciliği yönetimi ile sendika gözetmeksizin ilçedeki sağlık çalışanları katıldı. 
BAŞKAN AĞUN; “SENDİKAMIZ SİZLERLE 
BÜYÜMEYE DEVAM EDECEKTİR” 
Memur – Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları (Sağlık – Sen) Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun, yemek organizasyonunda yaptığı konuşmada, Sağlık – Sen olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini vurgulayarak; “Sağlık – Sen 6 Haziran 1995 yılında kurulmuş olup, 2009 yılından bugüne sağlık ve sosyal hizmetler iş kolunda Genel Yetkili Sendika olarak faaliyet göstermektedir. Yani sendikamız bu memlekette 14 yıldır yetkili sendikadır. Bizler de bu değerli sendikanın mensuplarıyız. Sendikamızı bulunduğu konumdan daha da yukarılara çıkarmak için gece – gündüz demeden çalışmaya devam etmekteyiz. 
“BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ” 
Ben, bu tanışma ve kaynaşma yemeğini düzenleyen Yalvaç İlçe Temsilciliğimize teşekkür ediyorum. Sağlık – Sen olarak çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. İnşaallah kısa zamanda tüm ilçelerde Gençlik ve Kadın Komisyonlarımızı da kuracağız. Zira, biz birlikte güçlüyüz ve daha da güçlenerek ilerleyeceğiz” dedi. 
BİRLİK – BERABERLİK 
FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER 
Yemek organizasyonunun sonunda ise Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun ve yönetimi başta olmak üzere yemeğe katılan Yalvaç Temsilciliği yönetimi ile tüm katılımcılar birlik ve beraberlik adına hatıra fotoğrafı çektirdiler. 



Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °