Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Sağlık – Sen Isparta Şube Mahmut Ağun; Ebeler, Sağlık Sisteminin Vazgeçilmez Parçalarıdır

Sağlık – Sen Isparta Şube Mahmut Ağun; Ebeler, Sağlık Sisteminin Vazgeçilmez Parçalarıdır

ISPARTA 25.04.2023 15:59:00 0
Sağlık – Sen Isparta Şube Mahmut Ağun;  Ebeler, Sağlık  Sisteminin  Vazgeçilmez  Parçalarıdır

Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Mahmut Ağun, 21 – 28 Nisan Ebeler Haftası ile ilgili bir kutlama mesajı yayınlayarak; “Ülkemizin dört bir yanında binlerce ebe, görevlerini fedakârca icra etmektedir" dedi.

Başkan Mahmut Ağun mesajında kutsal bir meslek olarak kabul görülen ebeliğin insanlığın varoluşuyla başladığına vurgu yaparak şu görüşlere yer verdi; “Böylesi kutsal bir görevin mensubu olan ebelerimiz, sağlık sisteminin en önemli unsurlarındandır. Ülkemizin dört bir yanında binlerce ebe, görevlerini fedakârca icra etmektedir. 

Gece gündüz demeden, saat mefhumu gözetmeden gelecek nesillerin sağlığı için görev yapan ebelerimiz, dün olduğu gibi bugün de sağlık sisteminin vazgeçilmez birer parçasıdır. Ebelerimizin, yarın da aynı öneme sahip olacaklarından ve aynı saygıyla anılacaklarından hiçbir şüphemiz yoktur. Şu anda bayram olmasına rağmen birçok ebe arkadaşımız görevi başında yeni hayatlara umut ve ailelerin mutluluğuna ortak olmaktadır. 

Bu duygu ve düşüncelerle tarihin çok eski dönemlerinden bugüne kadar insanlığa nice mutluluklar yaşatan fedakâr ebelerimizin, 21-28 Nisan Ebeler Haftası’nı tebrik ediyoruz” dedi.


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °