Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Sağlık – Sen İkram Evi'nin Dördüncüsünü; İslahiye'de Açtı

Sağlık – Sen İkram Evi'nin Dördüncüsünü; İslahiye'de Açtı

ISPARTA 6.04.2023 00:01:00 0
Sağlık –  Sen İkram Evi

Deprem bölgesindeki sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarıyla depremzede vatandaşlara hizmet veren Sağlık – Sen İkram Evi’nin dördüncüsü, Gaziantep İslahiye'de açıldı. Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun; “Sağlık –Sen sadece bir STK değildir. Onurun, duruşun ve adanmışlığın timsalidir. Sağlık ve Sosyal hizmet çalışanlarına hak, hukuk, adalet aramanın yanında her daim milletimizin yanında olmaya devam ediyoruz ve edeceğiz” dedi. 

Sağlık – Sen İkram Evi; Kahramanmaraş, Hatay ve İskenderun'dan sonra Gaziantep İslahiye'de de hizmete başladı. İslahiye Devlet Hastanesi bahçesine kurulan İkram Evi'nde çeşitli ikramlar, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarıyla vatandaşlara dağıtılıyor. Sağlık-Sen teşkilatlarının dönüşümlü olarak hizmet vereceği İkram Evi’nde, aynı zamanda sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının dinlenebilecekleri bir ortam da yer alıyor.

“SAĞLIK – SEN İKRAM EVİNDE SENDİKA TEŞKİLATLARI DÖNÜŞÜMLÜ OLARAK HİZMET VERECEK” 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun; “Sağlık – Sen, yüzyılın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkımı yaşayan Hatay ve İskenderun’dan sonra şimdi de Gaziantep İslahiye'de de hizmete başlamış bulunmaktadır. Açılan ikram evinde, Türkiye genelindeki Sağlık – Sen teşkilatları dönüşümlü olarak hizmet verecek. İkram Evinde, çalışanların dinlenebileceği, kahve veya çay molası verebileceği, aynı zamanda atıştırmalıkların da yer alacağı ortamlar bulunuyor.

‘SAĞLIK-SEN SADECE BİR STK DEĞİLDİR”

Sağlık – Sen sadece bir STK değildir. Onurun, duruşun ve adanmışlığın timsalidir. Sağlık ve Sosyal hizmet çalışanlarına hak, hukuk, adalet aramanın yanında her daim milletimizin yanında olmaya devam ediyoruz ve edeceğiz” açıklamasında bulundu. 

İŞTE SAĞLIK – SEN’İN AÇTIĞI İKRAM EVİ; 

 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °