Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Sağlık Bakanlığı İŞKUR Kura Çekiliş Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Tarih Belli Oldu

Sağlık Bakanlığı İŞKUR Kura Çekiliş Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Tarih Belli Oldu

EKONOMİ 16.04.2023 17:31:00 0
Sağlık Bakanlığı İŞKUR Kura Çekiliş Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?  Tarih Belli Oldu

Sağlık Bakanlığı 2023 işçi alımı kura sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. 

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı başvuruları 27 Mart 2023 tarihinde sona erdi. İŞKUR üzerinden alınan başvuruların ardından, kura çekim tarihleri adaylar tarafından merak konusu oldu. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kapsamında; temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, marangoz gibi kadrolara alım yapacak. Noter huzurunda yapılacak kura çekiminin ardından isim listesi açıklanacak. Peki, Sağlık Bakanlığı kura sonuçları açıklandı mı? İşte 2023 Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihi...

SAĞLIK BAKANLIĞI 10 BİN 900 İŞÇİ 

ALIMI BAŞVURULARI SONA ERDİ

Sağlık Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 10 bin 900 sürekli işçi alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İlan doğrultusunda adaylar başvurularını 22-27 Mart 2023 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) 'esube.iskur.gov.tr' adresi üzerinden gerçekleştirdi..

Başvurular, ilgili mevzuat hükümlerine göre İŞKUR tarafından alındı. Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir işyeri (çalıştırılacağı il) ve bir mesleğe başvuru yapabildi.. 

KURA ÇEKİMLERİ 

25 – 26 NİSAN’DA YAPILACAK 

Bakanlığın ihtiyaç duyduğu hizmet türü ve mesleklerdeki alımların il düzeyinde karşılanması yoluna gidilecek. Bu nedenle başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi'nde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacak. Bu doğrultuda, yapılan başvuruların kura çekimleri ise 25 – 26 Nisan 2023 tarihleri arasında Bakanlıkta yapılacak. 

SAĞLIK BAKANLIĞI ÇEKİLİŞ 

SONUCU SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Kura çekilişi illerin trafik koduna göre sıralı şekilde, her bir il ve meslek için ayrı ayrı yapılacaktır. Kura sonuçları açıklandıktan sonra aşağıdaki sorgulama ekranına giriş yapabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °