Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Sağlık Sen Şube Başkanı Demiralay güven tazeledi

Sağlık Sen Şube Başkanı Demiralay güven tazeledi

ISPARTA 10.09.2018 07:02:00 0
Sağlık Sen Şube Başkanı Demiralay güven tazeledi
Sağlık Sen Isparta Şubesi’nin olağan 5’inci kongresinde seçimlere tek listeyle giren mevcut Başkan Erdal Demiralay, güven tazeledi. Kongrede konuşan Demiralay, “Bizler, bazı sendikacı arkadaşlar normal bir insanın bile söyleyemeyeceği amiyane sözlerle sendikamıza ve yöneticilerine saldırsalar da asla üslubumuzu bozmayıp onlarla sadece doğru bildiğimiz yol üzere rekabet ederiz. Sağlık Sen bu ülkenin sesi, ülkeye ve insanlara sevdalı olanların nefesi, bu ülkenin aslı, yerli düşüncenin temsilcisi milletin kendisidir” dedi.
 
Sağlık Sen Isparta Şubesi’nin 5’inci olağan genel kurulu dün Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi. Kongreye bazı illerin şube başkanları ile AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve sendika üyeleri katıldı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan kongrede divan başkanlığına Ankara 1 Nolu Şube Başkanı Şenol Şahin getirildi.
ŞUBEMİZİN HER MENSUBU İNSANLARIN GÖNÜLLERİNE TALİP BİRER GÖNÜL ERİDİR
Kongrenin açış konuşmasını yapan Sağlık Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay, kongre nedeniyle heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Memur Sen’imizin kurucu genel başkanı Kudüs şairi merhum Mehmet Akif İnan’ın da belirttiği gibi sendikal mücadelemiz Türkiye’nin geleceğini yeniden inşa etme adına bir erdemliler hareketidir. Sağlık Sen Isparta Şubemizin her mensubu insanların gönüllerine talip birer gönül eridir.
SAĞLIK SEN BU ÜLKENİN SESİDİR
Isparta şubesi mensuplarımız sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının hafızalarında aldatan sendikacılığın izlerini silme ve hizmet sendikacılığını hakim kılma gibi büyük bir hedefe kilitlenmiş olup asla iftira ve karalama kampanyalarının içinde yer almaz. Bizler bazı sendikacı arkadaşlar normal bir insanın bile söyleyemeyeceği amiyane sözlerle sendikamıza ve yöneticilerine saldırsalar da asla üslubumuzu bozmayıp onlarla sadece doğru bildiğimiz yol üzere rekabet ederiz. Bu arkadaşlarla kavga ise asla hayalimizden bile geçmez, Sağlık Sen yöneticilerinin ve fertlerinin savaşı ise çiçeklerimizi koparan, nehirlerimizi gökyüzümüzü kirleten, aşka insanlığa, şiire kutsal kitaplara, tarihe ihanet eden çocukları öldüren, halkları sömüren, kadınlara acı çektiren milletlere karşıdır. Kuruluşundan itibaren özelde üyelerinin genelde bütün kamu görevlilerinin ortak Özlük, mali, sosyal hak ve menfaatlerini korumayı geliştirmeyi amaçlayan Sağlık Sen bu ülkenin sesi, ülkeye ve insanlara sevdalı olanların nefesi, bu ülkenin aslı, yerli düşüncenin temsilcisi milletin kendisidir.
SENDİKAL MÜCADELE TARİHİNDE YÜZ AKI BİR SAYFA OLUŞTURDUK
Sadece üyelerinin özlük haklarına hapsolmuş ücret sendikacılığı yapmadık, misyonumuzun ve vizyonumuzun temelini oluşturan insanımız önce emek ve insana dair her şeyi önemsemek anlayışıyla milletin egemenliğini ve iradesini yok etmeyi marifet sayanların demokrasiyi askıya alma girişimlerini sonuçsuz bırakan ortak akıl mitinglerimizle sivil toplum ve sendikal mücadele tarihinde yüz akı bir sayfa oluşturduk.  Sağlık Sen olarak inançlarımız doğrultusunda tüm yeniliklere açık üyelerimiz için çözüm üreten ve onları bilgilendiren sendikacılık anlayışım kendimize temel alarak sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının haklarının sonuna kadar savunucusu olmayı kendimize temel hedef seçtik. Sözlerime son verirken 5. olağan genel kurulumuzun ülkemize tüm sağlık ve Sosyal hizmet çalışanlarına üyelerimize ve sevenlerimize hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan diliyor hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum Allah(CC) emanet olun sağlıcakla kalın.”
MEVCUT YÖNETİM İBRA EDİLDİ
Demiralay’ın konuşmasının ardından mevcut yönetimin faaliyet, denetim ve mali raporları okunarak, ibra edildi. İbra oylamasının ardından seçimlere geçildi. Seçimlere tek liste ile giren mevcut Başkan Erdal Demiralay, yeniden Şube Başkanı seçildi.
İŞTE YENİ YÖNETİM
Erdal Demiralay(Şube Başkanı)
Ramazan Özdemir(Şube Başkan Yardımcısı-Vekili)
Ender Güven(Şube Başkan Yardımcısı Teşkilatlanma)
Yusuf Acar(Şube Başkan Yardımcısı Mali)
Bilgin Bilgiç(Şube Başkan Yardımcısı Basın Yayın)
Murat İkiz(Şube Başkan Yardımcısı Mevzuat)
Fatih Akyol(Şube Başkan Yardımcısı Eğitim Sosyal İşler)
DENETİM KURULU ASİL
Serpil Karabulak
Nilgün Sosyal
Özgür İnce
Cennet Akdut
Aysel Emekçi
DİSİPLİN KURULU ASİL
Zafer Önal
Nazım Yılmaz
Oruç Kılınç
Ömer Armağan
Türker Egeli
ÜST KURUL DELEGELERİ
Erdal Demiralay
Yusuf Acar
Ramazan Özdemir ---GÜLSES GAZETESİ

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °