Bugün, 22 Mayıs 2024 Çarşamba

Sağlık – Sen Isparta Şubesinde; Delege Seçimleri Sona Erdi

Sağlık – Sen Isparta Şubesinde; Delege Seçimleri Sona Erdi

ISPARTA 7.08.2022 10:05:00 0
Sağlık – Sen Isparta Şubesinde; 
Delege 
Seçimleri
Sona Erdi
Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı ve Memur – Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay, Eylül ayında yapılacak olan 7. Olağan genel kurulunda oy kullanacak delege seçimlerinin sonuçlandığını bildirdi.
 
Başkan Demiralay, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; “Sağlık Sen Isparta şubemizin 7. olağan genel kurulunda oy kullanacak delegelerimizin seçimini neticelendirdik. Bu süreçte sağlık Sen Isparta Şubemizin varlık sebebi olan üyelerimize, delege adaylığı için başvuran kardeşlerimize teşekkür ediyorum , delege seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
 
İnşallah Başkan adayı olan her iki arkadaşımız hangisine Başkanlık nasip olursa; sağlık Sen Isparta Şubemizle en ufak bir illiyet bağı olmadığı halde bu seçime müdahele eden, kötü emellerine alet etmek için ellerinden gelen çabayı gösterenlere fırsat vermezler dün olduğu gibi bundan sonra da sadece üyelerinden aldıkları güçle hareket ederler. Bundan önce yetkili organlar da görev alan arkadaşlarımızın sunmuş oldukları katkılardan ve kazanımlardan kat kat daha kazanım elde edilmesine vesile olurlar.
 
NOT: Makamları, cüsseleri büyük olan, insanız diye gezen, gerektiğinde en yakın arkadaşını, dostunu satmaktan hiç çekinmeyen, her türlü yalan ve iftiradan geri kalmayanları bir kez daha bu seçim süreci bize gösterdi.
Bizler “ SİZİN ŞER GÖRDÜĞÜNÜZDE HAYIR, HAYIR GÖRDÜĞÜNÜZDE ŞER OLABİLİR “ düstüruna teslim olmuş insanlarız. Unutmayınki bir söz var: Yüce Allah celle celalühu yaptıklarınızı yarına bırakır ama yanınıza bırakmaz diye” paylaşımında bulundu.

Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °
Cuma 20.7 ° / 10.3 °